La Gondola

A La Gondola története 1940-ben kezdődött, Észak-Portugáliában. Meglepő módon az első konzervgyárat olaszok alapították; majd 1980-tól új egységgel bővült a gyár. A termékek köre egyre bővült, és a márkanév egyre keresettebb lett, nemcsak Portugáliában, hanem nemzetközi szinten is.

Nem egyszerűen gyártás – művészet! A konzerveket tradicionális, előfőzéses eljárással állítják elő, gondosan ügyelve a megfelelő minőség biztosítására a gyártás minden fázisában. A márka nem a tömegtermékekkel kíván versenyezni: a minőséget előbbre tartják a mennyiségnél.

BIO. A BIO termékcsalád elkészítéséhez csakis fenntartható forrásból származó, organikus olívaolajat használnak. A letisztult, minimalista csomagolás is ezt a szemléletmódot tükrözi.

Design. A design termékcsalád különlegességét a csomagolás adja – így nemcsak a fogyasztása öröm, de ránézni is élvezet! 🙂

Printemps. A Printemps kollekciójából a különleges ízesítésű, kis makrélákat választottuk ki számodra. Elérhető olívaolajos, csípős piri-piris és paradicsomos ízesítésben is.

La Gondola termékek a Tonhalfutár kínálatában:

Nézd meg videóinkat! Kövesd a Tonhalfutárt YouTube-on is! 😉