INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Lazac tekercs tonhallal

Hozzávalók:

  • 250g Maruzzella tonhal olívaolajban
  • 120g füstölt lazac
  • 100g krémsajt
  • 1 citrom
  • metélőhagyma
  • dió
  • fekete bors

Így készül:

Rakjunk egy tálba Maruzzella tonhalat, krémsajtot, apróra vágott diót és a citrom lé felét. Keverjük össze alaposan addig, amíg krémes nem lesz. Ízesítsük paprikával és szórjuk meg reszelt citromhéjjal.

Vegyük elő a lazac szeleteket és töltsük fel a tonhalból készült tejszínes keverékkel. Díszítéshez zárjuk le a tekercset metélőhagymával. Egy másik adagolási lehetőség a roládok gyűrűkre vágása, majd ezután dióval, hagymás permettel és citromhéjjal történő díszítése.