INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Maruzzella tonhallal töltött kis padlizsánhajók

Hozzávalók:

Hogyan készítsünk:

Vágjuk félbe a padlizsánt, és forralt sós vízben főzzük 3-4 percig úgy, hogy a vágott rész felfelé nézzen. Fogjunk egy vágódeszkát, összesen 8 darab, 1 cm vastag csónakra van szükség.

Vágja fel a pépét, és néhány percre főzze a serpenyőben olajjal és hagymával. Miután lehűlt, adjuk hozzá a Maruzzella tonhal filéjét, az apróra vágott kenyeret és a cseresznye paradicsomot, a fenyőmagot, és főzzük majoránnával.


Töltsük fel a csónakot, és tegye egy főzőlapra szitával extra szűz olívaolajjal, és süsse 170 ° C-on 30 percig. Díszítsük majoránnával. A padlizsáncsónakok melegen vagy hidegen is fogyaszthatók.