Ramón Peña

A konzervek hagyománya 1920 óta

Minket a hagyományok határoznak meg. Egy olyan hagyomány, amelyet a tenger megtapasztalásának és megértésének egyedülálló módjából örököltünk. Szakemberek generációi, akik testüket és (különösen) lelküket annak szentelték, hogy felhívják a figyelmet a világszerte nagyra becsült galíciai torkolatok és a Vizcayai-öböl gazdagságára. Mindez az évszázadok során megőrzött kézműves mesterség mellett, amely ma már a minőség és a kiválóság szinonimája.

Ramón Peña története 1920-ig nyúlik vissza. A vállalat egy kis konzervipari vállalkozásként indult Galíciában, amely gondosan készítette el a hal- és tengeri herkentyűkonzerveket, mindent gondosan ellenőrizve a nyersanyagoktól kezdve, és hagyományos eljárásokat alkalmazva, szeretettel, hogy a konzervekből valódi ínyencségeket varázsoljon mindenki számára.

Az idő múlása csak tovább erősítette a folyamatos fejlődés filozófiáját és a célt, amely nem változott: a Ramón Peña konzervdobozokban megőrizni a legjobbat, amit a tenger csak kínálhat.

Ma ezek az értékek tovább élnek a vállalat DNS-ében, amely folyamatosan növekszik, és amely továbbra is elkötelezett Galícia és annak kulináris kultúrája iránt.

Környező területek – A galíciai torkolatok

Minden termék a galíciai torkolatokból, Spanyolország leggazdagabb és legelismertebb halászterületéről és a Vizcayai-öbölből származik.

A Rías Baixas területét az egész világ egyik biológiailag legváltozatosabb tengeri ökoszisztémájának tartják. A torkolatok figyelemre méltó fizikai szerkezete kiválóan alkalmas a különböző halfajták és tenger gyümölcseinek halászatára és tenyésztésére.

Innováció és fejlesztés

Úgy gondoljuk, hogy a megkülönböztethetőség kulcsa az innováció és a fejlesztés iránti elkötelezettségben rejlik.

Van egy laboratóriumunk, egy mini gyár formájában a gyáron belül, amely a legmodernebb technológiával van felszerelve. Az itt végzett tesztek lehetővé teszik számunkra, hogy garantáljuk a teljes folyamat tökéletes kivitelezését.

Növekedésünket a folyamatok és a technológia fejlesztésére alapozzuk, hogy ebben a rendkívül erős versenyben lévő iparágban az élvonalban maradhassunk.

Fenntarthatóság – A tengeri biodiverzitás

Egyik fő szempontunk a környezet fenntarthatósága. Ennek biztosítása érdekében felelős és szelektív halászati módszereket támogatunk a tengeri biodiverzitás jövőjének biztosítása érdekében.

Biológiai szennyvíz- és hulladékkezelő rendszerrel rendelkezünk, amely nem használ vegyszereket, az élelmiszer-hulladékot és a melléktermékeket pedig az erre felhatalmazott vezetők gyűjtik össze további felhasználás céljából.

Tanúsítványok – Elkötelezettség a kiválóság iránt

IFS (International Featured Standards) és BRC Global Standard for Food Safety minőségi tanúsítványokkal rendelkezünk. Ezek garantálják termékeink és folyamataink minőségét és élelmiszer-biztonságát.

Ez az elismerés a kiválóság iránti nagyfokú elkötelezettségünkről tanúskodik, valamint a terület legfontosabb szerveinek jóváhagyásáról, amelyek a lehető legmagasabb minősítést adták nekünk.

Nemzetközi jelenlét

Szeretnénk a bolygó minden szegletébe minőségi konzerveket eljuttatni. Jelenleg több mint 26 országba exportálunk, többek között Ausztriába, Németországba, az USA-ba, Franciaországba, Hongkongba, az Egyesült Királyságba, Írországba, Olaszországba, Mexikóba és Portugáliába.

Termékeink – Hagyomány az ételkonzervek terén 1920 óta

Kizárólag szezonális és piaci termékeket vásárolunk, nem használunk tartósítószereket, színezékeket és fehérítőszereket, és a gyártási folyamat során szigorú minőségellenőrzést alkalmazunk.

Ez a szigorú nyersanyagosztályozás, kiegészítve a hagyományos eljárásokkal, kulcsfontosságú a jelenlegi piacon való kitűnésünkhöz.

Az információk és képek forrása: ramonpena.es

Ramón Peña termékek a Tonhalfutár kínálatában: