Keksz Maruzzella tonhallal

Gallette del Marinaio-t fogunk készíteni Maruzzella Tonhallal.

Hozzávalók:

Hogyan készítsünk:


Mossuk és vágjuk apróra a cseresznye paradicsomot, tegyük egy tálba, és főzzük extra szűz olívaolajjal és sóval. Adjuk hozzá a Maruzzella tonhalat az olívaolajhoz, a leeresztett Maruzzella szardella, a Taggiasca olajbogyó és a Tropea lilahagyma mellett, apróra vágva, keverjük össze mindet, és szórjuk meg az oregánóval.


Most készítsük elő a Gallette del Marinaio-t. Helyezzük őket egy tál vízbe néhány másodpercre, amíg el nem éri a kívánt állagot, fektessük egy tányárra és szórjuk meg extra szűz olívaolajjal. Öntsük az elkészített keveréket a lepényre, és díszítsük bazsalikommal.