INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Sós golyók Maruzzella tonhallal

Hozzávalók:

  • 150g Maruzzella tonhal olívaolajban
  • 150g zöld olívabogyó
  • 2 tojás
  • 250g liszt
  • 1/2 teáskanál só
  • 100ml víz
  • 25g napraforgóolaj
  • fél tasak gyorshatású életsztő

Így készül:

Az úgynevezett tonhallabdákkal garantált meglepetést tudunk okozni a hozzánk érkező vendégeknek. Először keverd össze a Maruzzella tonhalat a zöld olívabogyóval, amíg krémes nem lesz.

Most jön a tészta. Adjunk egy tálhoz tojást, fél teáskanál sót, egy tasak élesztőt, vizet és napraforgóolajat. Ezután fokozatosan adjuk hozzá a lisztet. Ha kész vagyunk, jöhet a tonhal és az olívabogyó tejszínes keveréke, majd folytassuk a keverést.

Vegyünk egy serpenyőt, öntsünk bele napraforgóolajat és forraljuk fel. Kanállal készítsünk apró gömböket a tésztából. Finoman helyezzük be őket a forró olajba (csak néhányat egyszerre) és hagyjuk sütni, amíg megpirul. Elkészültünk! 😊 Érdemes még melegen elfogyasztani őket, úgy a legfinomabbak! 🐟