A reggeli a nap legfontosabb étkezése: ilyenkor töltöd fel szervezeted energiakészleteit a hosszú nap előtt! 🙂 Ez a szuper, citromos-petrezselymes tonhalkrém recept ráérős hétvégékre és rohanós hétköznap reggelekre is ideális, hiszen akár előző este összekavarhatod, és a hűtőben éjszaka összeérnek a finom ízek.

HOZZÁVALÓK 2 SZEMÉLYRE:
ELKÉSZÍTÉS:
  1. Tisztítsd meg a hagymát, és kockázd fel. A petrezselyemzöldet mosd meg, szárítsd meg papírtörlőn, majd vágd apróra.
  2. A halkonzervekről csöpögtesd le az olajat, majd egy kisebb tálkában villával alaposan törd össze a tonhalat.
  3. Add hozzá a petrezselymet, a hagymát, a citromlevet, és a majonézt, és keverd, míg krémes állaga nem lesz.
  4. Legalább egy órával fogyasztás előtt készítsd el, és tedd be a hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek!
  5. Ha reggelire szeretnéd enni, akár előző este is összekeverheted!

TIPP: Fogyaszd frissen sült, ropogós rozspirítóssal!