INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Santoña, 1920.

A Conservas Arlequinban mindent nagyapánknak, Angel Viaderónak köszönhetünk, aki vállalkozó szellemével sózott szardellakonzervgyárat alapított a kantábriai partvidék szívében.

Azokban az időkben alapította, amikor a szardellát még fahordókban érlelték, a konzerveket ónnal zárták le, és a halat fonott kosarakkal szállították.

Családi hagyomány

Az Arlequin márka hírneve a sok erőfeszítés, a tudás és a termék minőségének eredményeként szilárdult meg; és idővel a termékválaszték a szardellafilére és az északi fehér tonhalra összpontosítva bővült.

Térhódítás a nemzetközi piacokon

A következő években az export került a középpontba, különösen Olaszországban, megelőlegezve a Conservas Arlequín jövőbeli növekedését a nemzetközi piacokon.

2000-től

A Conservas Arlequin kereskedelmi terjeszkedésbe kezd, jelentősen bővíti termékkínálatát és új piacok felé nyit.

Több mint 100 év elteltével a legjobb minőség és a családi tapasztalat ötvözésével, nemzeti és nemzetközi szinten elismert konzervgyártó céggé váltunk, amely a világ több mint 25 országában van jelen, anélkül, hogy elveszítenénk a családi vállalkozásunk lényegét. Vállalatunk két fontos tényezőre alapul:

“Mindig a legjobb szolgáltatást és kiváló terméket nyújtunk”.

Értékeink

Küldetésünk

A Conservas Arlequin célja, hogy a konzervhalak széles választékát kínálja, amelyet személyre szabott és professzionális szolgáltatással támogatunk, a legjobb áron.

A fogyasztóink rendelkezésére bocsátjuk a 100 éves konzervipari tapasztalatunk során szerzett elkötelezettségünket és tudásunkat.

Víziónk

Minden pillanatban alkalmazkodunk az igényekhez, és vezető beszállítóvá válunk, garantált ellátást, agilitást és rugalmasságot kínálva a szolgáltatások terén.

Folyamatosan dolgozunk új termékeken, formátumokon és lehetséges piaci lehetőségeken márkáink számára.

Minőség

Értékeink közül kiemeljük valamennyi alapnyagunk nyomon követhetőségét és gyártási folyamataink kifinomultságát, amelyek a legmodernebb technológiát ötvözik az évtizedek alatt kifejlesztett kézműves eljárásokkal, mindezt szigorú minőségellenőrzéssel felügyelve, amely garantálja a legegészségesebb, legtáplálóbb halkonzervet… és természetesen nagyon ízleteset!

Ígéretünk

A Conservas Arlequin kötelezettségvállalásainkon belül támogatja a sportot és az egészséges szokásokat, különböző sporteseményeket szponzorálva, köztük a történelmi Real Racing Club de Santander labdarúgócsapatot.

Elkötelezettek vagyunk a társadalom iránt is, és közvetlenül együttműködünk különböző egyesületekkel, amelyek beteg vagy hátrányos helyzetű embereknek nyújtanak segítséget.
Previous slide
Next slide

Arlequín termékek a Tonhalfutár kínálatában: