INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Capri “Az életet ki kell élvezni, ízről ízre.”

Történetünk

Dél-Olaszországban az ősi bölcsesség szerint az élet olyan szépséget ölt, amely a barlangok és öblök, a tenger csillogó kékje és az agavék, a körték és a galagonya meleg színei között terül el.

A nagyapa, Igino gyakran keresett menedéket ebben a paradicsomban, és feltöltődve, nyugalommal tért vissza. .

Nem csak a Capri Faraglioni varázsa miatt, nem csak azért, mert szemtanúja volt a virágzó mimózáknak; azért jött vissza, hogy a helyi földművesek nyers és egyszerű bölcsességét ajándékba hozza nekünk. A Capri tonhal tisztelgés e föld előtt, egy olyan hely előtt, ahol az élet nem igényel sok magyarázatot, és nem kell mély értelmet keresni, csak azt, ami az érzékeket beindítja. Ezért szeretnénk ezt az egyszerűséget mi is az asztalra tenni. Az életet ki kell élvezni, ízről ízre.

Igino Mazzola S.p.A. – Halkonzervek 1918 óta.

Az Igino Mazzola S.p.A. négy generáció óta a szardínia, lazac, makréla, tonhal, tőkehal, szardella és kagyló kiválasztására, tartósítására és értékesítésére specializálódott. Az évek során olyan folyamatokat alakítottunk ki, amelyek nem csak minőségi termékeket garantálnak az íz és a táplálkozás szempontjából, hanem biztosítják a beszállítóink termelési előírásainak betartását és a fogyasztók biztonságát is.

Mindig is hittünk abban a stratégiában, hogy támogatjuk a tonhalhalászat ökológiai fenntarthatóságát az óceánokban, hogy korlátozzuk a fogásokat, ezáltal segítve a különböző fajok helyreállítását.

Minden egyes döntést a fogyasztók, a halászok, a munkavállalók, az ökoszisztéma valódi igényeinek gondos mérlegelése után hozunk meg, hogy a lehető legszélesebb körű és legkonkrétabb válaszokat tudjunk adni. Mindezt mindig is a józan ész és a bizalom segítségével tettük, amely segítségével folytathatjuk a száz éves örökségünket.

Termékeink

Tonhal olívaolajban

A Capri tonhalfilé olívaolajban kizárólag kiváló minőségű tonhalból készül. A hús rózsaszínű, meglehetősen sovány, gondosan válogatott és kézzel csomagolt. Ez a termékünk kifejezetten az igényesebb fogyasztók számára készült.

Tonhal sós lében

A Capri sós lében tartósított tonhalfilé titka a pontos válogatás és csomagolás minőségi munkája. Csak e jellemzők tiszteletben tartásával lehet kiváló terméket kapni, amely ideális a legigényesebb fogyasztók számára, akik a magas fehérjetartalom mellett kifejezetten keresik az alacsony zsírtartalmú ételeket. A Capri tonhalfilé sós lében tökéletes azok számára, akik egészséges, tápláló és mindenekelőtt ízletes terméket keresnek, alacsony zsírtartalommal (1% alatt).

Termékeink

Tonhal napraforgóolajban

A Capri tonhal napraforgóolajban tökéletes azok számára, akik “semlegesebb”, kevésbé az olívaolaj markáns ízét keresik, a napraforgóolaj kiemeli a hal természetes ízét.

Catering vonal

A Capri catering sorozata, kifejezetten éttermek, vendéglátóipari egységek számára készült, kifejezetten ajánlott különféle ételek elkészítéséhez. A nagy kiszerelésű tonhalkonzervek és -zacskók széles választéka található meg a kínálatban. A Capri termékek kifejezetten a HoReCa szektor számára készültek.
Previous slide
Next slide

Capri termékek a Tonhalfutár kínálatában: