INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Úttörők

A társaságot 1974-ben alapították a Hawesta német konzervgyártó és a F. Tengberg Hansen dán halkonzerv gyártó vállalkozás között. Szerettek volna minél több munkahelyet teremteni a nők számára, ezért olyan helyet kerestek Dániában ahol ez megvalósulhatott. Munkebo logikus helynek bizonyult a gyár felépítéséhez, mivel szomszédja, az Odense Steel Shipyard 5000 férfit foglalkoztatott. Munkebo Fine Foods Ltd. volt a cég neve, és kezdetben a vállalat elsősorban a Hawestának szállított a német piacra. Az első években a választékban hering és tőkehalmáj szerepelt, de a nyolcvanas évek elején makréla is bekerült a kínálatba.

A Kvartett

1997-ben a társaságot teljes egészében a dán részvényesek -“a négylevelű lóhere”- vették át, akik egy teljesen más megközelítést alkalmaztak az üzlet terén. A nevet Munkebo Seafood A/S-re változtatták.

Szemléletváltás

2000-ben a kínálat tovább bővült a lazaccal, a heringgel, a tenger gyümölcseivel és a különféle fogyasztásra kész levesekkel. Ezt a portfóliót a mai napig is tartják. Paul Lybech

2015-ben Paul Lybech megvásárolta a gyárat, így övé lett a 100%-os tulajdonjog.

Ma már büszkén mondhatjuk, hogy a gyár egy modern, nagy termelékenységű konzervgyárként működik.

Bakkafrost

2022-ben, 25 év után Paul Lybech a tulajdonjogának 90%-át eladta a Bakkafrostnak, az utolsó 10%-ot pedig Michael Karlsen vezérigazgatónak.

Manapság a Munkebo Seafood A/S a legújabb technológiákkal rendelkezik, amelyek Skandináviában a legmagasabb színvonalú, egyedi ízű és friss alapanyagok felhasználására szolgáló termékekre irányulnak. A Munkebo Seafood A/S kiemelt fontosságot fordít a környezet védelmére, a termékeik az MSC/ASC szabványok szerint vannak tanúsítva.

Vízió

A Munkebo Seafood A/S a legjobb minőségű halkonzervek felelős és megbízható szállítójaként kíván ismert lenni. Minden nap keményen dolgozunk azért, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek, valamint a legmagasabb minőségű halkonzervek és a fenntarthatósággal kapcsolatos növekvő igényeknek megfelelő halak szállítására irányuló növekvő igényeknek.
Previous slide
Next slide

The Nordic Soup Pot termékek a Tonhalfutár kínálatában: