INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Ramirez akció

Válaszd a Ramirez termékeit és a több, mint 170 éves tapasztalatot!

30% kedvezmény minden Ramirez márkájú termékünkre!

5 generáció öröksége

A Ramirez a sikeres vállalkozás mintaképe.

Egy családi projekt, amely mára az egyik legrégebben működő halkonzerv vállalkozássá nőtte ki magát a világon. A legjobb konzervkészítési projekt. Egy olyan projekt, mely célja a különböző korok hagyományait, tradícióit, szokásait ötvözni a modern korral. Egy utazás, mely átöleli és tovább bővíti a Ramirez család öt generációjának örökségét és tapasztalatait.

A 19. század óta minden nap azon dolgoznak, hogy tovább öregbítsék a világszerte ismert nevet: ma 14 nemzetközi márkát foglal magában, amelyeknek saját filozófiája van: az állandó innováció iránti elkötelezettség és a tradicionális értékek ötvözése. A Ramirez a konzervipar úttörője lett: a folyamatos innovációk mellett kiemelkedő hangsúlyt fektetnek a termékek szigorú minőség ellenőrzésére, amely alap feltétele a halkedvelők bizalmának kialakításához.

Eredet

A portugál konzervek bölcsője

A Vila Real de Santo António-ban 1853-ban alapított gyár lett Portugália első üzeme, mely letette a halkonzerv készítés alapkövét. Azóta is egy cél lebeg előttük: mindig a jobbra és többre való törekvés. A Vila Real de Santo António-tól Matosinhosig, Olhão, Albufeira, Setúbal és Peniche-n keresztül, igazán figyelemre méltó epizódokkal teli ipari és kereskedelmi tevékenységet folytattak, a több tucat forradalom és a két világháború ellenére.

Történelem

Három évszázadot átfogó tapasztalat

1853-ban megkezdődött Párizs újjáépítése, miközben Törökország háborút hirdetett Oroszországgal szemben. Egy még ismeretlen, de reményekkel teli világban megkezdődött az első gyár építése, mely később a világ legrégebbi halkonzerv gyártójaként lett ismert.

Sebastian, az alapító Vila Real de Santo António-ban telepedett le, ahol 1853-ban megalapított egy juta- és halkonzervek előállítására szolgáló gyárat.

Azóta történelmet a kreativitás, a magabiztosság és az innovatív vezetők jellemzik.

Történelem

Fia, Manuel, elindította a Nossa Senhora da Encarnação-t az első portugál szardínia halász gőzhajtót a tengeren, amely új piaci lehetőségeket nyitott meg és új gyártóegységek telepítését tette lehetővé Olhão-ban, Albufeirában és Setúbalban, megerősítette a nemzetközi piaci jelenlétüket.

Az alapító unokája Emílio az 1940-es években fő gyárat Matosinhosba költöztette, ahol bőséges halászati lehetőségek álltak fent. Unokája, Manuel Guerreiro Ramirez és fiai elindították az új „Ramirez 1853” egységet, mely a termék- és a gyártási folyamat innovációira összpontosított.

Stratégia

Egy eltérő út

A 19. század óta ma már több mint 50 piacon jelen vannak rajongóikkal az élet legfinomabb pillanataiban.

Amikor a globalizációnak még híre sem volt, a Facebook is még csak a legelképesztőbb utópiákban szerepelt, már akkor öt kontinensen gyűjtötték a „lájkokat”, egymotoros repülővel, gőzhajóval vagy teherautóval.

Stratégia

A saját márka az innovációra és a megkülönböztethetőségre, a minőség ellenőrzésre, az élelmiszer biztonságra, az egészséges ételekre, a fogyasztók elégedettségére, a tanúsított eljárásokra, valamint a fenntartható halászatra és a társadalmi elkötelezettségre való egyértelmű összpontosításon alapul, mely egy olyan utat jelölt ki, amely lehetővé tette az egyedi és kiemelkedő minőségű piaci termékeket.

Több, mint 55 különböző terméket állítanak elő. Tonhaltól a szardíniáig, a makréla, tőkehal, tintahal, polip, kagyló vagy szardella filé konzerveken át. Közülük vannak valódi készételek, például csicseriborsós tőkehal, tonhal zöldségekkel vagy Algarve-ban sült tonhal. Tradicionális, garantált minőségű termékek, amelyek az érzésekre hatnak.

Innováció

Az innováció része a Ramirez DNS-nek. Az évtizedes siker az innovációnak és fejlődés képességének tudható be:

1853 Sebastian Ramirez megalapította a gyárat Vila Real de Santo António-ban, Algarve-ban. Sebastian Ramirez a hal sózására specializálódott.

1890 Ramirez, amely a világ egyik első konzervgyárát hozta létre, bevezette az innovatív autoklávok használatát.

1908 Elindította a Nossa Senhora da Encarnação-t a tenger felé, az első portugál szardíniahalász gőzhajót.

1960/70-es évek Baaderrel együttműködve elkészítette az első gépet a szardínia fejének eltávolításához; elindította a világ első könnyen kinyitható, gyűrűs húzóvégű halkonzervét; és felállította a minőség-ellenőrző laboratóriumát.

Innováció

2007 Létrehozták a CENUTRA-t – a Ramirez Táplálkozási Központot.

2008 Megjelent az innovatív TUNACOL. Tonhal, amely segít a koleszterinszint karbantartásában.

2009 A robotizáció segítségével ötvözik a pontosságot a hagyományokkal. Egy innovatív eszköz, amely segítségével szigorúbb minőség ellenőrzést vezetnek be a konzervekkel szemben, valamint egy automatizált csomagolóegységet, mely javítja a termékek legkritikusabb pontját, a konzerválást, így növelve a felhasznált alapanyagok frissességét.

2015 Az ágazat legmodernebb és „zöld” ipari egysége, a „Ramirez 1853” megnyitja kapuit Lavrában.

Ramirez 1853

A “Ramirez 1853”-ban minden nap a múlt, a jelen és a jövő harmonizációjáról szól! A “Ramirez 1853” élvonalbeli műszaki és technológiai létesítmény, amely lehetővé teszi a folyamatos innovációt különféle területeken, ideértve a környezetbarát folyamatokat is, és megerősítsék történelmi hivatásukat.

A legújabb fagyasztási technológiával, nagy kapacitású hideg ellátási lánccal, a konzervek röntgen ellenőrzésével, a konzerválás automatizálásával, az esővíz-gyűjtő rendszerrel és a természetes fény az egész gyárban, a “Ramirez 1853” egyike a világ vezető élelmiszeripari egységének.

A világ legrégebben működő halkonzerv gyárának, és az ágazat legmodernebb és ökológiai szempontból legfontosabb egysége.
Previous slide
Next slide

Ramirez termékek a Tonhalfutár kínálatában: