Szereted a kulináris élvezeteket? Értékeled a prémium kategóriás ételeket? Tudatosan figyelsz egészségedre?

    • Sportos életmódod miatt megfontoltan választod meg a testedzéshez szükséges minőségi tápanyag forrásokat?
    • Vagy éppen a diétádhoz keresel megfelelő ételeket?
    • Szülőként igyekszel minőségileg kifogástalan ételeket varázsolni a család asztalára?
    • Rohanó, stresszes életet élsz? Nincs mindig elég időd értékes, jó minőségű munkaebédeket keresgélni?

Segítségedre vagyunk! Összegyűjtöttük Számodra Európa legfinomabb halkonzervjeit és tengeri különlegességeit. Messzi tengereket járunk be, hogy akkor is igazi finomságok kerülhessenek asztalodra, ha nekünk itthon sajnos nincs tengerpartunk. Nekünk is jár ugyanis a legjobb minőségű halétel…

Messzi tengereket járunk be, hogy akkor is igazi finomságok kerülhessenek asztalodra, ha nekünk itthon sajnos nincs tengerpartunk.

családi halvacsora
tonhalas casserole recept - tonhalas rakott tészta

Komoly küldetésünk van!

lazacpástétom falatkák

Végeztünk egy országos „halkutatást”, amiben talán Te is részt vettél. Ebből valóban kiderült, hogy Magyarországon ritkán szerepel a hal az étlapon – pedig úgy tűnik, igény lenne rá. Sokan ugyanis nem azért nem esznek halat, mert nem szeretik… hanem azért, mert egyszerűen elfelejtik.
Szeretnénk hozzájárulni, hogy itthon is több halat egyenek az emberek. Szeretnénk, ha a halfogyasztás nem járna semmilyen macerával, és a mindennapok részévé válhatna. (Nálunk épp ezért bőr és szálkamentes készítményeket is találsz!)
Sok időt töltünk mediterrán vagy északi tengerpartokon, gyakran járunk nyüzsgő portugál városok és álmos olasz halászfalvak kikötőiben. Arrafelé az emberek minden kis part menti étteremben és utcai árusnál halakat, vagy más tengeri herkentyűket rendelnek, a boltok polcai is roskadásig tele vannak minőségi, gyakran kézzel készített és különleges fűszerezésű konzervekkel, halsalátákkal, pástétomokkal. Így könnyű egészségesen étkezniük!
Ezeket a finomságokat elérhetővé tesszük számodra, hogy ne csak az unalomig ismert bolti konzervek ízvilága határozza meg számodra a halkészítményekről alkotott véleményedet. És még csak boltba sem kell járnod ezért! A Tonhalfutár házhoz viszi Neked kedvenc halkészítményeidet közvetlenül Portugáliából, Olaszországból, Spanyolországból vagy Skandináviából. Észre fogod venni az eddig ismert halkonzervekhez képest a különbséget ízvilágban, tömörségben, állagban, röviden: a minőségben. Akár a tonhal, akár a szardínia vagy a makréla iránt rajongsz, vagy épp a pástétomokat, halsalátákat kedveled, nálunk mindezt prémium minőségben találod. Ha pedig kevés az időd böngészésre, választhatsz az általunk összeállított csomagok közül!

Érdemes gyakran erre járnod


Online kvízjátékok, akcióktízórai ötletek - milyen tízórait csomagoljunk a gyerekeknek

Ebédet vinnél magaddal?

Ajánljuk ételtároló dobozunkat, melyet kifejezetten e célra terveztek.

szardíniapástétom recept - egyszerűbb mint hinnéd

Főznél valami finomat

Érdemes átlapoznod folyton bővülő recepttárunkat, hogy mindig értesülj a lagújabb ötleteinkről.

Bármely okból is érdeklődsz termékeink iránt, mi örömmel köszöntünk a tudatos halfogyasztók között!

a Tonhalfutárod