INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Történelem

A Briosa – Conservas de Pescado egyike a Conserveira csoporthoz és a Faustino családhoz tartozó vállalatoknak, akik egyben a százéves Conservas Portugal Norte – CPN tulajdonosai is Matosinhosban.

A Briosa egy 1991 óta működő családi vállalkozás. Sikeresen ötvözik a modern gyártási technológiákat a portugál hagyományokkal. Maga a konzervgyár Figueira da Fozban található. A település híres halászatáról – ez biztosítja, hogy a konzervekhez felhasznált halak mindig a legfrissebb, legjobb minőségűek.

Megalakulása óta a Briosa – Conservas de Pescado mindig is a legmagasabb minőségi szabványokat követte, miközben az új modern technológiák és az alapítók hagyományos portugál halkonzervek gyártásában szerzett tapasztalata közötti ideális kapcsolatot támogatta.

Történelem

A kiemelkedő minőségnek köszönhetően a Briosa termékek már nemcsak Portugáliában, hanem nemzetközi szinten is egyre népszerűbbek, fontos beszállítói olyan igényes piacokon többek között, mint az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Franciaország.

A főként exportált halkonzervek gyártása terén szerzett tapasztalatok vezettek saját márkák bevezetéséhez a prémium kategóriában, amelyeket a legigényesebb portugál közönség is szívesen fogyaszt.

A Briosa Gourmet mind a hazai és mind a külföldi piacon kifejezetten a gourmet szaküzletekben található meg, szardínia, makréla, tonhal, tőkehal, szardella a legízletesebb szószokkal és összetevőkkel. A termékekben tükröződnek a portugál hagyományok, mind az ízvilágban és elkészítési módokban, mind a csomagolásban.

Kóstold meg a “Hagyományos ízek esszenciáját”!

Értékek

ÍZEK – Örömünket leljük abban, amit csinálunk, hogy fogyasztóink élvezettel kóstolhassák ínyencségeinket.

HAGYOMÁNYOK – A Briosa Gourmet egy családi vállalkozás, amely tiszteletben tartja a hagyományokat. Egy portugál házban mindig jó ételek kerülnek az asztalra. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a családi étkezések jó pillanatai az életünk jó pillanatai legyenek. .

MINŐSÉG – Minden nap a maximumra törekszünk. Termelési folyamataink minden szakaszában minőségellenőrzést végzünk, így garantáljuk a minőséget és az élelmiszerbiztonságot minden termékünkön. .

Értékek

INNOVÁCIÓ – A hagyomány nem akadályozza az innovációt. Ezért folyamatosan figyelünk és törekszünk az innovációra, hogy minél jobb termékeket készítsünk és jobban kiszolgálhassuk ügyfeleink igényeit. .

ÚTTÖRŐ – Amilyen jó portugálok vagyunk, szeretünk új piacokat felfedezni, új ízeket felfedezni és elnyerni a különböző fogyasztók tetszését világszerte.

Küldetés Küldetésünk, hogy a portugál halkonzervek hagyományait és minőségét eljuttassuk a legigényesebb fogyasztók asztalára világszerte, egészséges és ízletes ételeket kínálva, amelyek örömet okoznak.

Vízió Portugália legnagyobb halkonzerv-exportőrévé válni, a portugál hagyományokat a világ különböző ízléseihez igazítva, innovatív, egészséges, praktikus és ízletes termékeket fejlesztve.

Tanúsítványok

IFS
Az IFS-szabványoknak való megfelelés annak elismerése, hogy megfelelünk a nemzetközi élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer követelményeinek.

MSC
Tagja vagyunk az MSC felügyeleti láncnak, amely garantálja a halászati és termelési módszereink fenntarthatósági mivoltát.

BIO
A bio termékeinkben -a vadon élő halakon kívül- olyan bio-összetevőket használunk, mint az olívaolaj, a tengeri moszat és a különböző minősített gyógynövények és fűszerek.
Previous slide
Next slide

Briosa termékek a Tonhalfutár kínálatában: