INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

BLOG

Hírek, receptek, tanácsok

Cézár és a füstölt szardínia

Cézár és a füstölt szardíniaCIKKEK, RECEPTEK – Cézár és a füstölt szardínia Az alábbi cikket Vajda Pierre írta termékeinkről, a cikk megtalálható a Pierre Kóstolgat blogján. Van ez a Cézár szindróma, én hívom így, vagyis a Cézár saláta totális semmibevétele. Hálásnak tűnő fogás, az egész világ ismeri, majdnem olyan, mint

Tovább olvasom »

A halfogyasztás előnyeiről

Európa legtöbb országában átlagosan 20 kg halat fogyasztanak az emberek évente – ez az arány nálunk alig 4 kg. Ez eléggé szomorú, hiszen a halfogyasztás rengeteg pozitív élettani hatással bír! Erről beszélgettünk Nyikos Ráhel dietetikus szakértőnkkel, akinek a jó tanácsaival rendszeresen találkozhattok majd a blogon. Fontos a rendszeres halfogyasztás annak,

Tovább olvasom »

A legjobb tonhalburger recept

A legjobb tonhalburger recept [ux_image id=”4179″] [gap] Ez a mennyei tonhalburger ideális baráti és családi összejövetelekre egyaránt! Gyorsan és egyszerűen elkészíthető – fogyasszuk sütőben sült burgonyával és friss zöldségekkel. [gap] Hozzávalók (6 db tonhalburger): [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] 240 g (3 x 80 g) Maruzzella tonhalfilé olívaolajban; 1 tojás, 5

Tovább olvasom »

Lazac spárgával, citrommal – recept

A Maruzzella termékek önmagukban, kevés zöldséggel vagy egy friss, ropogós bagettel kísérve is finomak… de mit szóltok egy gyors recepthez, ami épp ideális a rohanós hétköznapokra? Lazac spárgával, citrommal Hozzávalók 2 személyre: Így készítsd el: Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra. Alufóliából vágj ki két, körülbelül 30×30 cm nagyságú darabot.

Tovább olvasom »

Mindent a szardíniáról!

Miért érdemes szardíniát fogyasztani? Meg fogsz lepődni, de a szardínia Omega-3 zsírsav tartalma az egyik legmagasabb a világon – de emellett rengeteg más fontos ásványi anyagot és vitamint is tartalmaz a szardínia húsa. Ha most még nem is vagy annyira oda a szardíniáért, tuti megváltozik a véleményed, mire ennek a

Tovább olvasom »

Mindent a tonhalról

A tonhal kiváló forrása a szelénnek, a B3-vitaminnak (niacin), valamint a B12- és B6-vitaminoknak, illetve a fehérjének. Magas foszfortartalma mellett B1-vitaminban, B2-vitaminban (riboflavinban), D-vitaminban, és olyan ásványi anyagokban is gazdag, mint például a kálium, a jód vagy a magnézium. Mindezeken felül a tonhal Omega-3 zsírsavakat is tartalmaz. A kutatók nemrégiben

Tovább olvasom »

Szardella – mitől olyan egészséges?

A szardellában lévő fontos vitaminok és ásványi anyagok hozzájárulhatnak a szív egészségének megőrzéséhez, a megfelelő koleszterinszint fenntartásához, illetve a szervezet természetes méregtelenítési folyamataihoz. Segítenek javítani a bőr egészségi állapotát, erősítik a csontokat és a fogazatot. A szardellák pici, sós vízben élő halak, és több mint 100 különböző fajtájukat ismerjük. Általában

Tovább olvasom »

A makréla fogyasztásának előnyei

A makrélának számtalan fajtája ismert, a legnépszerűbb mégis a közönséges vagy atlanti makréla (általában ezt fogyasztjuk, és ennek halászata számottevő). Ezek a gyorsan úszó halak jellemzően Európa és Észak-Amerika hidegebb tengereiben fordulnak elő. A makrélakonzervek ízletes alternatívát kínálnak a konzerv szardínia, tonhal vagy lazac helyett. Ez a magasabb zsírtartalmú halak

Tovább olvasom »

Tőkehal – miért érdemes rendszeresen fogyasztani?

A tőkehalak általában 100-120 cm hosszúra nőnek, testük színe zöldes, barnás, a hasi részén fehér színű, húsa pedig sűrű, főzés során enyhe ízű lesz. Súlyuk 24-34 kg között változik. A két leggyakoribb fajta az atlanti-óceáni és a csendes-óceáni tőkehal. Az előbbi az Atlanti-óceán mélytengeri régióiban és hidegebb vizeiben található, a

Tovább olvasom »

A lazac a kedvenced? Akkor jó hírünk van!

A lazac húsa jellemzően rózsaszín, de színe a vöröstől a narancs árnyalataiig is terjedhet. Konzervekhez elsősorban rózsaszín húsú lazacot használnak. A lazacfajták mérete is változó: a királylazac a legnagyobb, a vörös lazac pedig a legkisebb. Akárcsak a legtöbb hal és kagyló, a lazac is bővelkedik tápanagokban. Kiváló forrása a minőségi

Tovább olvasom »

Tonhalas wrap recept

Éhesen hazaesel munka után, és fogalmad sincs, mit dobj össze vacsorára? Valami olyan kéne, ami hamar megvan, finom, friss, és azért az sem baj, ha egészséges… próbáld ki ezt az isteni tonhalas wrap receptet! Rohanós hétköznapokra ideális! HOZZÁVALÓK 2 SZEMÉLYRE

Tovább olvasom »

Tonhalkrém recept – citrommal, petrezselyemmel

A reggeli a nap legfontosabb étkezése: ilyenkor töltöd fel szervezeted energiakészleteit a hosszú nap előtt! 🙂 Ez a szuper, citromos-petrezselymes tonhalkrém recept ráérős hétvégékre és rohanós hétköznap reggelekre is ideális, hiszen akár előző este összekavarhatod, és a hűtőben éjszaka összeérnek a finom ízek. Hozzávalók 2 személyre:

Tovább olvasom »

Szardellás pizza recept

Pizzára halat? Miért ne? Akár magadat lepnéd meg egy finom vacsorával, akár vendégeket vársz: ezzel a teljes kiőrlésű lisztből készült, szardellás minipizzával nem lehet mellélőni! Hozzávalók 2 személyre: Így készítsd el: TIPP: Kínálj friss rukkolasalátát a szardellás pizza mellé!

Tovább olvasom »

Milyen halat adhatok a gyermekemnek?

Adhatok-e a gyermekemnek halat? Rengeteg szülő fejében fordulhat meg ez a kérdés, hiszen olyan nehéz nyomon követni, éppen mi minősül egészségesnek és mi nem… A válasz: igen, érdemes beépíteni a gyermekek étrendjébe a halat, de nem mindegy, hogy miből, mennyit és milyen gyakorisággal adunk nekik. Rengeteget kutattunk a témában, és

Tovább olvasom »

Makrélafasírt konzervből – recept

Halból rendkívül változatos ételeket lehet készíteni – ráadásul nemcsak a friss, vagy fagyasztott halfiléből, hanem még konzerv halból is! A már jól megszokott, kedvenc ételeinket is feldobhatjuk, ha hús helyett halat használunk hozzá. Ez a puha, könnyen elkészíthető makrélafasírt például remek kiindulópont, ha megszerettetnénk a halat az egész családdal! Ez

Tovább olvasom »

Szardíniapástétom házilag – egyszerűbb, mint hinnéd!

Ez az ízletes, könnyű szardíniapástétom percek alatt elkészül, mennyeien finom, sőt arra is alkalmas, hogy megszerettessük a gyermekekkel a halat! Ezt még a válogatós lurkók is imádni fogják a kedvenc szendvicsükön! A szardíniapástétom azért különösen jó választás gyermekek számára, mert a szardínia kis méretű, rövid élettartamú fajta – kevés időt

Tovább olvasom »

Pulled lazac hamburger

Ha szereted a pulled pork-ot vagy az igazán puha, omlós húsokat, a pulled lazacot egyenesen imádni fogod! Könnyen és gyorsan egy igazi különlegességet varázsolhatsz az asztalra vagy akár gyermekeknek szendvicsnek is, garantáltan szeretni fogják! Hozzávalók (2 db hamburger): Így készítsd el: Egy serpenyőt finoman olajjal megspriccelünk, majd felhevítjük. A bucikat

Tovább olvasom »

Lazacgolyó recept

Ha pont van egy adag lazac kéznél, akkor dobd fel az étkezést ezzel a hihetetlenül finom lazacgolyóval! Finomak, és ráadásul tele vannak Omega 3-al! Gyorsan és könnyen elkészíthető konzerv lazacból, csupán egy maroknyi egyéb összetevőre van szükség! Szépek és egészségesek, így megfelelő körítéssel tálalva tökéletes kiegészítője az összejöveteleknek! Hozzávalók: Így

Tovább olvasom »

Szardellás makaróni

Ha félsz attól, hogy szardellával készíts el egy receptet, megnyugtatunk. Itt a szardella ízesítőként funkcionál, úgy mint a parmezán. Nem kell félni a hal íztől, a szardella karakteres ízvilága és sóssága adja a paradicsomszósz alapját. Így készítsd el: A tésztát egy csipet sóval puhára főzzük, majd leszűrjük. Egy serpenyőben a

Tovább olvasom »

Szardíniás guacamole házi grissinivel

Ha unod a chipset meg a nachost, vagy csak szimplán szeretnél egy finomabb és egészségesebb nassolnivalót az esti házimozizáshoz, nem kell tovább keresgélned! A finom szardíniás guacamole-t házi grissini-vel pont neked találták ki! [gap] Hozzávalók (4 főre): [row] [col span=”3″ span__sm=”12″] A szardíniás guacamole-hez 600 g avokádó (kb. 2 db)

Tovább olvasom »

Szardíniakrémes, lazacos szendvics

Sonka, sajt, paradicsom, paprika… Ha unod ezeket a szendvics alapanyagokat és szeretnéd változatosabbá tenni a reggelit, dobd fel egy kis hallal! Különleges szardíniakrémes, lazacos szendvics, amit a gyerekek is imádni fognak! Hozzávalók (4 főre): Így készítsd el: Daraboljunk össze 3 doboz olívaolajos bőr- és szálkamentes szardíniát, majd alaposan dolgozzuk össze

Tovább olvasom »

Frittata szardíniával, paradicsommal és bell paprikával

Egy szuper új receptet hoztunk most neked, amivel feldobhatod a megszokott reggeliket. Úgy is mondhatnánk, hogy rántottát fogunk készíteni… Kicsit nagyon másképpen!  Az alábbi hozzávalókra lesz szükségünk: Kép forrása: narwencuisine.blogspot.com Így készítsd el: Öntsünk olívaolajat egy nagy serpenyőbe. Adjunk hozzá hagymát és apróra vágott fokhagymát, majd rakjuk be a sütőbe. Amikor megpuhultak,

Tovább olvasom »

Ezért egészséges rendszeresen halat enni

A hal kötelező eleme kell hogy legyen az étkezésünknek, ha egészségesen szeretnénk táplálkozni. Akár sportolás mellé, akár fogyáshoz keresel étrendet, valamilyen hal majdnem biztos, hogy benne lesz a kötelező étrendedben.Gondolkoztál már azon, hogy pontosan miért fontos halat fogyasztanunk? Most erre adunk pár választ: Csökkenti a szívbetegségek esélyét Sportolás közben a

Tovább olvasom »

10 dolog, amit nem tudtál Portugáliáról

Portugáliát a legtöbben a strandjai, az ételei vagy éppen Cristiano Ronaldo miatt ismerik. Ezek azonban csak a jéghegy csúcsai. Mondunk most néhány érdekességet, amit nem tudhattál róla. Kedvet kaptál Portugáliához? Esetleg a portugál ízekhez? Rendeld meg tőlünk:

Tovább olvasom »

10 köret, amivel tálalhatod a halat

Ha halról van szó, kifejezetten ajánlott megfelelő köretet találni, hogy maximalizáljuk az ízélményt. Most nem egy konkrét receptet hoztunk nektek, hanem olyan lehetőségeket, amikkel feldobhatjátok a megszokott ételeket. Mutatunk most 10 köretet, ami remekül kiegészíti a halas ételeket. Megéheztél? 🙂 Rendelj halat tőlünk:

Tovább olvasom »

10 dolog, amit nem tudtál Olaszországról

Olaszország látnivalói és tájai rengeteg turistát vonzanak minden évben. Mindenki tudja, hogy innen származik a pizza és hogy itt található a világ legöregebb egyeteme. Mi most azonban olyan dolgokat gyűjtöttünk össze az országgal kapcsolatban, amikről valószínűleg kevesebben hallottak. Jöjjön 10 dolog, amit nem tudhattál Olaszországról. Megjött a kedved Olaszországhoz? 😊

Tovább olvasom »

Így készül a tonhalkonzerv

A tonhalkonzerv elkészítését mutatjuk most be nektek lépésről lépésre. A konzervek kézzel történő elkészítésének régóta fennálló hagyománya van Baszkföldön. Különösen nagy szükség van erre az egy kilogramnál nagyobb konzervdobozok esetében, amelyeket leginkább a vendéglátóipar használ fel. A háztartásokban használt konzerveket azonbán már gépek készítik. Fehér tonhal és sárgaúszójú tonhal érkezik

Tovább olvasom »

Sós golyók Maruzzella tonhallal

Hozzávalók: Így készül: Az úgynevezett tonhallabdákkal garantált meglepetést tudunk okozni a hozzánk érkező vendégeknek. Először keverd össze a Maruzzella tonhalat a zöld olívabogyóval, amíg krémes nem lesz. Most jön a tészta. Adjunk egy tálhoz tojást, fél teáskanál sót, egy tasak élesztőt, vizet és napraforgóolajat. Ezután fokozatosan adjuk hozzá a lisztet. Ha

Tovább olvasom »

Lazac tekercs tonhallal

Hozzávalók: Így készül: Rakjunk egy tálba Maruzzella tonhalat, krémsajtot, apróra vágott diót és a citrom lé felét. Keverjük össze alaposan addig, amíg krémes nem lesz. Ízesítsük paprikával és szórjuk meg reszelt citromhéjjal. Vegyük elő a lazac szeleteket és töltsük fel a tonhalból készült tejszínes keverékkel. Díszítéshez zárjuk le a tekercset

Tovább olvasom »

Kulisszatitkok a szardellahorgászatról

Minden áprilisban közelíti meg a szardella a partokat, hogy befejezze a szaporodási ciklusát. Ekkor kezdődik a szardella-szezon, amely egész tavaszig tart. A szardellát erszényes kerítőhálóval halásszák, amellyel 360 fokban veszik körbe a felszínen lévő halakat. A háló bezáródik, amivel megakadályozzák a szardella elszökését. A halászati módszerrel teljesen megkímélik a tengeri

Tovább olvasom »

Francia babsaláta Maruzzella tonhallal

Hozzávalók:  Így készül: Ez a zöldbab saláta Maruzzella tonhallal egy fantasztikus, ízléses recept, amely frissességel tölti meg az asztalt. Az elkészítése nagyon egyszerű. Először tisztítsuk meg a zöldbabot a hegyek eltávolításával, alaposan mossuk meg és forraljuk 10 percig.Ha készen áll, ürítsük le őket, és hagyjuk kihűlni. Időközben mossuk le a

Tovább olvasom »

Maruzzella tonhallal töltött kis padlizsánhajók

Hozzávalók: Hogyan készítsünk: Vágjuk félbe a padlizsánt, és forralt sós vízben főzzük 3-4 percig úgy, hogy a vágott rész felfelé nézzen. Fogjunk egy vágódeszkát, összesen 8 darab, 1 cm vastag csónakra van szükség. Vágja fel a pépét, és néhány percre főzze a serpenyőben olajjal és hagymával. Miután lehűlt, adjuk hozzá

Tovább olvasom »

Tonhalas pirítós recept

[ux_image id=”11504″] Hozzávalók 4 nagy szelet pirított kenyér 400 g paradicsom 30 g kapribogyó 20 kócos zöld olajbogyó 2 doboz 120 g tonhal filé olívaolajban Oregano Vágjuk kockára a paradicsomot, adjuk hozzá a kapribogyót, az olajbogyót és az olívaolajat. Tegyünk egy adagot a pirítósok tetejére. Díszítsük tonhallal, szórjuk meg oregánóval,

Tovább olvasom »

Gallette del Marinaio Maruzzella tonhallal

Gallette del Marinaio-t fogunk készíteni Maruzzella Tonhallal. Hozzávalók: Hogyan készítsünk: Mossuk és vágjuk apróra a cseresznye paradicsomot, tegyük egy tálba, és főzzük extra szűz olívaolajjal és sóval. Adjuk hozzá a Maruzzella tonhalat az olívaolajhoz, a leeresztett Maruzzella szardella, a Taggiasca olajbogyó és a Tropea lilahagyma mellett, apróra vágva, keverjük össze mindet,

Tovább olvasom »

Mozzarella sajtgolyók Maruzzella „Bocconcino” -val töltve

Mozzarella sajtgolyókat készítünk Maruzzella „Bocconcino” -val töltve. Hozzávalók Hogyan készítsük: Először készítsük elő a keményen főtt tojást, hagyjuk lehűlni, és vegyük le a héjat.Kockázzuk fel a paradicsomot, és tegyük egy tálba, majd adjuk hozzá a lecsepegtetett „Bocconcino” tonhal Maruzzella darabjait, vékonyra szeletelt tojást, sót és friss bazsalikomot. Miután elkészítettük a

Tovább olvasom »

Spenót saláta Maruzzella tonhal filével

Spenót salátát fogunk készíteni Maruzzella tonhal filével. Hozzávalók: Hogyan készítsük: A spenót saláta egy nagyon gyors recept, és tökéletes kombinációja az íznek és a test számára fontos tápanyagoknak. Készítsünk elő egy keményen főtt tojást, hagyjuk lehűlni, és szobahőmérsékleten vegyük le a héjat. Ezután mossuk meg a spenót leveleit, és alaposan

Tovább olvasom »

„Boldog” panzanella természetes tonhallal

„Boldog” panzanellát készítünk Maruzzella természetes tonhallal Hozzávalók: Hogyan készítsünk: Vágjuk a toszkán kenyeret szeletekre és hagyjuk, hogy 2 evőkanál ecettel vízben ázzon. Időközben vágjuk a hagymát és az uborkát vékony szeletekre, vágjuk fel a cseresznyeparadicsomot ékekbe és távolítsuk el a magokat. Préseljük ki a kenyeret, és rendezzük egy tálba. Adjuk

Tovább olvasom »

A Briosa története

A Briosa – Conservas de Pescado a Conserveira csoporthoz és a Faustino családhoz tartozó márkák egyike. Tulajdonosa a százéves jubileumi Conservas Portugal Norte – CPN Matosinhosban. 1991-ben Figueira da Foz-t bízták meg a projekt elindításával. Dr. Eng. António Faustino, a halászkikötő közelsége és az alapanyagok könnyű befogadása miatt választotta ezt

Tovább olvasom »

A Maruzzella története

Igino Mazzola 1918-ban alapította halkereskedő cégét. 1938-ban úgy döntött, lép egyet előre és vett egy gyárat az Adriai-tenger északi részén. Mazzola átélte valamennyi olasz társadalmi és gazdasági változás hatását, azonban a nehéz időkben is egy dal szólt a fejében. Ez egy Renato Carosone által 1958-ban írt dal, amely a Maruzzella nevet

Tovább olvasom »

7 érdekesség, amit nem tudtál a lazacról

A lazac fontos része az emberi étrendnek, mert sok fehérjét, D-vitamint és omega-3 zsírsavat tartalmaz. De mit tudunk még a lazacról? Az alábbiakban érdekes tényeket találhat: 1. A tavaszi Chinook lazac nősténye több mint 4000 tojást képes hordozni. 2. A legrégebben talált lazac kövület 50 millió éves. 3. A lazac

Tovább olvasom »

Így néz ki egy 474 kg-os tonhal

2017 elején döntöttek meg egy tengeri rekordot. Kékuszonyú tonhalból fogtak ki egy akkorát, mint korábban soha. A horgászok Scott McCoy, Clarke Merrell és Chris Garner voltak. A 318 cm-es és 474 kg-os tonhal olyan nagy volt, hogy a vízben vontatva tudták csak a kikötőbe vinni. A kékuszonyúak a világ legdrágább

Tovább olvasom »

Mesterséges intelligenciát használnak a tonhal minőségének megítéléséhez

A tonhalak minőségének felbecsléséhez komoly tapasztalatra van szükség. Japánban most ezt a tapasztalatot kezdték el gépeknek is átadni. Mesterséges intelligenciát, azon belül is gépi látást és gépi tanulást használnak. A japán Dentsu Inc. által fejlesztett Tuna Scope speciális feladatra készült. Több ezer tonhal húsról készült fotó segítségével hozták létre azt

Tovább olvasom »

418 kilogrammos tonhalat fogtak első alkalommal a halászok

Glen Best évek óta halászott, azonban arra ő sem volt felkészülve, hogy egy több mint 400 kilogramm tömegű hal akad a kampójára. Bestnek, aki Fogo-ban (Kanada) él, már évek óta megvolt a hivatalos engedélye a tonhal halászatra, azonban csak most próbálta ki először. Egy vasárnap reggel úgy döntött, hogy néhány

Tovább olvasom »

5 tény a tapasról, amelyet tudnod kell

Ha valaki Barcelonára gondol, Antoni Gaudí vagy a napsütötte tengerpart mellett a tapas is gyorsan az eszébe juthat. Keveset tudunk azonban róla, ezért hoztunk most 5 dolgot, amit nem tudhattatok a tapasról. 1. A név a spanyol “tapar” igéből származik, ami azt jelenti, hogy takarni. Régebben letakarták az italokat, hogy

Tovább olvasom »

4 alapvető tény, amiért a hal egészséges

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy halat fogyasztani bizony kifejezetten egészséges. Összegyűjtöttünk most 4 tényt, ami ezt alátámasztja. 1. Magas a fontos tápanyagtartalma A hal sok olyan tápanyaggal van tele, amelyből a legtöbb emberből hiányzik. Ez magában foglalja a kiváló minőségű fehérjét, a jódot, valamint a különféle vitaminokat

Tovább olvasom »

A Pole & Line halászat

Mi is az a Pole & Line halászat? Egy ember – egy bot – egy horog – egy hal. Tömören így lehet összefoglalni a Pole & Line halászat lényegét. A Pole & Line (“Rúd és Zsinór”) halászat egyfajta kézműves módszer, mely rengeteg tapasztalatot, kitartást és odafigyelést igényel a hajó teljes

Tovább olvasom »

Mi is az a Surimi?

Története A surimi egy ősi japán tradíciókkal készülő élelmiszeripari termék, melynek története egészen kilenc évszázaddal korábbra nyúlik vissza. A surimi készítésének eljárását Kelet-Ázsia számos területén több évszázadon keresztül fejlesztették ki, bár a termék pontos története és eredete nem tisztázott. Kínában halgolyók és a Fujian konyhájában elterjedt “Geng” nevű sűrű leves

Tovább olvasom »

Tonhalkonzerv olaj? használja újra így

Ha eddig kidobtad a konzerv tonhalolajat, tudd, hogy nagy lehetőséget hagysz ki! 🙂 Nemcsak hulladékcsökkentés miatt lehet újrahasznosítani, hanem célszerű is, amennyiben jó minőségű termékről van szó. Egy pármai kutatás szerint valójában a tonhallal érintkező olaj még D-vitaminban és omega-3-ban is gazdag, amelyek nagyon fontos tápanyagok a szervezetünk számára. De

Tovább olvasom »

Halkonzervvel a békéért

Az alábbi cikket Vajda Pierre írta termékeinkről, a cikk megtalálható a Pierre Kóstolgat blogján. Halkonzervvel a békéért Az a jó, hogy minden zöldség, legyen az pálmaszív, fodros kel, uborka, zeller, petrezselyem, pok-choy, és még sorolhatnám, több féle fogáshoz, kompozícióhoz felhasználható, nyilván, ha veszek két-három fej fokhagymát, akkor, azt több ételben is

Tovább olvasom »

Hogyan spórolhatsz halkonzervek segítségével

Az alábbi cikket Vajda Pierre írta termékeinkről, a cikk megtalálható a Pierre Kóstolgat blogján.  Hogyan spórolhatsz halkonzervek segítségével A halkonzerv vonalon tovább haladva próbálom a lehetetlent, némi túlzással. Az biztos, hogy alapesetben a halkonzervekből, talán csak a tonhalast kivéve nem szokás komplex fogásokat kreálni. Amikor félig viccesen a „békeharc” egyik apró

Tovább olvasom »

A megoldás: halkonzerv

Az alábbi cikket Vajda Pierre írta termékeinkről, a cikk megtalálható a Pierre Kóstolgat blogján. A megoldás: halkonzerv Merem remélni, hogy nem unjátok ezt a halas futamot, mert én nem, sőt egyre inkább bele csavarodok. Az itt következő receptek a  kedvenceim közé tartoznak. Egyszerűek, de ugyanakkor az adott konzerv tartalom ideális feldolgozására

Tovább olvasom »