INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

„Boldog” panzanella természetes tonhallal

„Boldog” panzanellát készítünk Maruzzella természetes tonhallal

Hozzávalók:

Hogyan készítsünk:

Vágjuk a toszkán kenyeret szeletekre és hagyjuk, hogy 2 evőkanál ecettel vízben ázzon.

Időközben vágjuk a hagymát és az uborkát vékony szeletekre, vágjuk fel a cseresznyeparadicsomot ékekbe és távolítsuk el a magokat. Préseljük ki a kenyeret, és rendezzük egy tálba. Adjuk hozzá a hagymát, az uborkát, a koktélparadicsomot, a kapribogyót és a Maruzzella természetes tonhal filéjét, kiszárítva és aprítva.

Az összes összetevőt alaposan keverjük össze, és fűszerezzük extra szűz olívaolajjal, sóval, borssal és oregánóval, díszítsük bazsalikommal, és tálalás előtt hagyjuk körülbelül tíz percig, hogy az ízek összekeveredhessenek.