„Boldog” panzanellát készítünk Maruzzella természetes tonhallal
Hozzávalók:
- 250 g Maruzzella természetes tonhal filé
- 700 g toszkán kenyér
- 1 lilahagyma
- 1 uborka
- 5 Piccadilly baba paradicsom
- kapribogyó
- friss oregánó
- bazsalikom
- extra szűz olívaolaj, ecet, só, bors
Hogyan készítsünk:
Vágjuk a toszkán kenyeret szeletekre és hagyjuk, hogy 2 evőkanál ecettel vízben ázzon.
Időközben vágjuk a hagymát és az uborkát vékony szeletekre, vágjuk fel a cseresznyeparadicsomot ékekbe és távolítsuk el a magokat. Préseljük ki a kenyeret, és rendezzük egy tálba. Adjuk hozzá a hagymát, az uborkát, a koktélparadicsomot, a kapribogyót és a Maruzzella természetes tonhal filéjét, kiszárítva és aprítva.
Az összes összetevőt alaposan keverjük össze, és fűszerezzük extra szűz olívaolajjal, sóval, borssal és oregánóval, díszítsük bazsalikommal, és tálalás előtt hagyjuk körülbelül tíz percig, hogy az ízek összekeveredhessenek.