INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Nuri

“Egy hagyomány, egy család, egy egyedülálló halkonzerv”

A “NURI” név

A Nuri szó eredete generációkon keresztül a “valami igazán szép”, “fényes, mint a napsugár”, “egyedi” leírásával volt kapcsolatos. Ezen szinonimái azok a jellemzők, amelyek alapján értékeljük a legjobb szardíniákat, hogy mely szardínia méltó arra, hogy egy “NURI” testet ölthessen. 1920 óta tisztelettel és az elkötelezettséggel törekedünk arra, hogy kiválasszuk ezeket a kiváltságos szardíniákat.

A NURI márka a világ kulturális öröksége, amely egyedisége, hitelessége és a fogyasztónak való értékátadása miatt (amelyet a kezdetek óta megőriznek) kiemelkedő jelentőségű.

Kulturális és exkluzív hagyományként minden egyes NURI doboz eredetisége generációról generációra öröklődik, mint a művész keze által gondosan megtervezett szardínia, amely azonban – mint műalkotás – arra szolgál, hogy mindenki értékelje, különleges helyeken és a megfelelő társaságban.

Történelem

A Nuri márka a Pinhais & Cia vállalkozás tulajdonában van.

A Pinhais & Cia-t a család négy tagja alapította Portugáliában 1920-ban, mely a közel egy évszázad alatt hű marad azokhoz tradíciókhoz, melyek garantálják a termékek legmagasabb minőségét és teljes ízvilágát.

A különbözőségünk a legjobb halak kiválasztásából, az összetevők frissességéből, a generációkon át tökéletesített házi készítésű (és titkos!) receptekből, illetve az apró – de nagyszerű – részletekből fakad, amelyeket csak a saját munkatársaink tudnak évtizedek óta. A készítés során nem használunk gépeket, minden kézzel készül, így biztosítva a kiemelkedő minőséget. Generáció a generáció után, értéket adunk az asztalhoz!

Szardíniaspecialisták 1920 óta!

Egy évszázados tevékenységünk titkai lehetővé teszik számunkra, hogy:

– Ismerjük a legjobb halakat és kizárólag azokkal dolgozunk – Naponta friss alapanyagokat használjunk, amelyeket helyi kistermelőktől szerezünk be – Csak a legjobb minőségű, 100%-ban finomított olívaolajat használjunk – A valódi kézművességet igazítsuk a nemzetközi piacok nagyobb igényeihez – Minden konzervet kézzel csomagolunk, akár bekötött szemmel is!

Elkötelezettek vagyunk a bolygónk iránt!

Kisléptékű, hiánypótló gyártóként fontos számunkra a fenntarthatóság és a tengeri erőforrások felelősségteljes felhasználása. A halászott fajok fenntarthatósága alapvető fontosságú a saját fennmaradásunk szempontjából, ezért megbízható beszállítókkal alakítunk ki partnerséget, és tiszteletben tartjuk a nemzetközi irányelveknek megfelelő halászati módszereket (pl. erszényes kerítőháló). Maga a gyár az ipari gépek használatának minimalizálásával, a kézi munka előtérbe helyezésével csökkenti a károsanyag-kibocsátás és az energiafogyasztás mértékét a zöldebb lábnyom érdekében.

Fókuszban a nemzetközi piacok

A Pinhais & Cia termelésének 90%-át a világ legigényesebb nemzetközi piacaira exportálja a kezdetektől fogva!

Belső laboratóriummal felszerelve nemzetközi minősítésekkel is rendelkezünk:

A “manufaktúra” fogalma

Az egyedülálló folyamat | A kézműves szardínia

Minden általunk gyártott konzervdoboz egy különleges és egyedi mestermű. A konzervjeink előállításához szükséges lépések száma körülbelül háromszorosa a jelenlegi szupermarketek termékeinek, ami egy sokkal összetettebb, valódi, összehasonlíthatatlan és kiváló minőségű terméket eredményez.

A legjobb halak kiválasztásától, a legfrissebb alapanyagok felhasználásán át, az egyedi főzési módszertől és a kizárólag 100%-ban finomított olívaolaj hozzáadásáig, mindez az elkötelezett kézműves előkészítési folyamat egy olyan rendkívüli termékben csúcsosodik ki, amely méltó az élet legszebb pillanataihoz .

MINT 1920-BAN!

Különleges receptek

Példák a felejthetetlen pillanatokért

A világ minden táján hatással vannak ránk az ízek, az illatok és a termékeink kreatív elkészítési módjai.

Mindegy, hogy inkább házi készítésű szardíniapástétomot, “tengeri makarónit” szereti vagy egyenesen a konzervdobozból fogyasztja, mint a legtöbb “purista”, a rajongóink által megosztott receptek közelebb hoznak minket vásárlóinkhoz, és inspirálnak minket, hogy mindig többet és jobbat akarjunk.

Legyen szó akár egy konyhafőnökről, akár bárkiről a saját konyhájában, ha az alapanyagok minőségiek, a kreativitásnak nincs határa.

A gyár és a csapat

A vállalat egyik fő ikonja, a Pinhais & Cia gyárépülete Matosinhos (Porto) szívében található, több mint egy évszázada.

A város egyik legelegánsabb és legtörténelmibb építményét képviseli, amelyet a világ egyik legritkább és legszebb funkcionális konzervgyárának tartanak, amelyet meg lehet látogatni.

Sokkal több mint “Tégla & Habarcs”, közel 100 munkatárssal, a Pinhais & Cia család továbbra is az emberekre és a kézműves hagyományokra összpontosít.

Kétségtelen, hogy a csapat a “legtitkosabb recept”!
Previous slide
Next slide

Nuri termékek a Tonhalfutár kínálatában: