Nuri
“Egy hagyomány, egy család, egy egyedülálló halkonzerv”
A “NURI” név

Történelem
A Nuri márka a Pinhais & Cia vállalkozás tulajdonában van.
A Pinhais & Cia-t a család négy tagja alapította Portugáliában 1920-ban, mely a közel egy évszázad alatt hű marad azokhoz tradíciókhoz, melyek garantálják a termékek legmagasabb minőségét és teljes ízvilágát.
A különbözőségünk a legjobb halak kiválasztásából, az összetevők frissességéből, a generációkon át tökéletesített házi készítésű (és titkos!) receptekből, illetve az apró – de nagyszerű – részletekből fakad, amelyeket csak a saját munkatársaink tudnak évtizedek óta. A készítés során nem használunk gépeket, minden kézzel készül, így biztosítva a kiemelkedő minőséget. Generáció a generáció után, értéket adunk az asztalhoz!
Az igazi titok a kezedben van!


Szardíniaspecialisták 1920 óta!
Egy évszázados tevékenységünk titkai lehetővé teszik számunkra, hogy:
– Ismerjük a legjobb halakat és kizárólag azokkal dolgozunk
– Naponta friss alapanyagokat használjunk, amelyeket helyi kistermelőktől szerezünk be
– Csak a legjobb minőségű, 100%-ban finomított olívaolajat használjunk
– A valódi kézművességet igazítsuk a nemzetközi piacok nagyobb igényeihez
– Minden konzervet kézzel csomagolunk, akár bekötött szemmel is!

Elkötelezettek vagyunk a bolygónk iránt!
Kisléptékű, hiánypótló gyártóként fontos számunkra a fenntarthatóság és a tengeri erőforrások felelősségteljes felhasználása. A halászott fajok fenntarthatósága alapvető fontosságú a saját fennmaradásunk szempontjából, ezért megbízható beszállítókkal alakítunk ki partnerséget, és tiszteletben tartjuk a nemzetközi irányelveknek megfelelő halászati módszereket (pl. erszényes kerítőháló). Maga a gyár az ipari gépek használatának minimalizálásával, a kézi munka előtérbe helyezésével csökkenti a károsanyag-kibocsátás és az energiafogyasztás mértékét a zöldebb lábnyom érdekében.

Fókuszban a nemzetközi piacok
A Pinhais & Cia termelésének 90%-át a világ legigényesebb nemzetközi piacaira exportálja a kezdetektől fogva!
Belső laboratóriummal felszerelve nemzetközi minősítésekkel is rendelkezünk:

A “manufaktúra” fogalma
Az egyedülálló folyamat | A kézműves szardínia
Minden általunk gyártott konzervdoboz egy különleges és egyedi mestermű. A konzervjeink előállításához szükséges lépések száma körülbelül háromszorosa a jelenlegi szupermarketek termékeinek, ami egy sokkal összetettebb, valódi, összehasonlíthatatlan és kiváló minőségű terméket eredményez.
A legjobb halak kiválasztásától, a legfrissebb alapanyagok felhasználásán át, az egyedi főzési módszertől és a kizárólag 100%-ban finomított olívaolaj hozzáadásáig, mindez az elkötelezett kézműves előkészítési folyamat egy olyan rendkívüli termékben csúcsosodik ki, amely méltó az élet legszebb pillanataihoz .
MINT 1920-BAN!

Különleges receptek
Példák a felejthetetlen pillanatokért
A világ minden táján hatással vannak ránk az ízek, az illatok és a termékeink kreatív elkészítési módjai.
Mindegy, hogy inkább házi készítésű szardíniapástétomot, “tengeri makarónit” szereti vagy egyenesen a konzervdobozból fogyasztja, mint a legtöbb “purista”, a rajongóink által megosztott receptek közelebb hoznak minket vásárlóinkhoz, és inspirálnak minket, hogy mindig többet és jobbat akarjunk.
Legyen szó akár egy konyhafőnökről, akár bárkiről a saját konyhájában, ha az alapanyagok minőségiek, a kreativitásnak nincs határa.

A gyár és a csapat
A vállalat egyik fő ikonja, a Pinhais & Cia gyárépülete Matosinhos (Porto) szívében található, több mint egy évszázada.
A város egyik legelegánsabb és legtörténelmibb építményét képviseli, amelyet a világ egyik legritkább és legszebb funkcionális konzervgyárának tartanak, amelyet meg lehet látogatni.
Sokkal több mint “Tégla & Habarcs”, közel 100 munkatárssal, a Pinhais & Cia család továbbra is az emberekre és a kézműves hagyományokra összpontosít.
Kétségtelen, hogy a csapat a “legtitkosabb recept”!

Az információk és képek forrása: conservaspinhais.com