INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Történelem

Az A Poveira Portugália egyik legrégebbi halkonzerv gyára, mely Póvoa de Varzim városkájában helyezkedik el az Atlanti-óceán partján. 1938 június 16-án alapították a céget, felvásárolva a városka első (1920-ban létrehozott) francia konzervgyárát.

75 éves hagyomány

A Minerva halkonzerv márkát 1942-ben hozták létre, és azóta is őrzi kiváló minőségét. Minerva, a görög-római mitológia alakja, a kiválóság, a bölcsesség és a mesterségek istennője, ő lett az A Poveira zászlóshajójának védőszentje: a minőség és a kiválóság áldását kérve a termékekre és a gyárra.

1942 óta kizárólag a legfrissebb, naponta kifogott halakat használják a konzervekhez, kézzel válogatva és készítve a legmagasabb minőségért és a kiváló ízvilágért.

Történelem

A termékeiket kizárólag tradicionális módszerrel készítik, a halat gőzben megfőzik a konzerválás előtt, így biztosítva a páratlan ízvilágot minden egyes konzervnek. Konzervek, halfilék, pástétomok, mind-mind hagyományos portugál receptúrák alapján készülnek.

Napjainkban már több gyárral is rendelkeznek, illetve önkéntesen több tanúsítványt is megszereztek:

A Kosher, a Halal, a Delfinbarát halászat és a BRC Global Standards regisztrálva az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökségnél, illetve az MSC (Marine Stewardship Council) által kiadott kék ökocímke -a környezetbarát fenntartható halászati módszer áldás a természetre nézve. Mert áldásból soha nem lehet elég.
Previous slide
Next slide

Minerva termékek a Tonhalfutár kínálatában: