INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Hagyomány és minőség

Egyértelmű logóval – a tömegből kiemelkedve egy ember aki rendelkezik azzal az elszántsággal és kitartással, hogy felmásszon a rúd tetejére – a Cocagne logója jelképezi, annak történetét és eredetét, hogyan látja magát, azt a tudást, amely képes a vállalatot kiemelni a többi közül, alkalmazkodni a kihívásokhoz, a változó ízlésekhez és a csúcsra jutást lehetőségként látni. Minden termék a hagyományos termelés gondosságát, finomságát és pontosságát tükrözi, ugyanakkor a mai minőséget és élelmiszerbiztonságot is.

Márka a Ramirez univerzumából

A Cocagne márkát 1906-ban hozták létre Portugáliában, amikor Ramirez, a márka tulajdonosa és gyártója még a konzervgyártást a halak sózásához használt jutaszövetek gyártásával kezdte. Ma a Cocagne egyike a Ramirez portfóliójában található 15 márkának. A világ legrégebben működő halkonzervgyáráról beszélünk. Az egyik titok, amely megmagyarázza, hogy a Ramirez miért van jelen ilyen hosszú ideje, az az alkalmazkodóképessége, hogy a termelést az új kihívásokhoz és az egyes piacok fogyasztói ízléséhez tudja igazítani. Ma ehhez a kiemelkedő tapasztalathoz járul hozzá az új “Ramirez 1853” termelési egység, amely a világ egyik legmodernebb és legökologikusabb gyára a konzervipari ágazatban. — A Ramirezről további információt a Ramirez oldalán talál. —

A Cocagne öröksége

Ramirez és hosszú élettartama, valamint minden márkája a család erős akaratával függ össze, hogy mindig többet és jobbat akarjon elérni. Amikor a globalizációnak még híre sem volt, a Facebook is még csak a legelképesztőbb utópiákban sem szerepelt, már akkor öt kontinensen gyűjtötték a „lájkokat”, egymotoros repülővel, gőzhajóval vagy szekérrel. Ahogy a Ramirez, úgy a Cocagne márka is nap mint nap biztosítja a múlt, a jelen és a jövő harmóniáját.

Cocagne napjainkban

A fenntartható halászat, a folyamatok tanúsítása, az innováció, a minőségellenőrzés és a fogyasztói elégedettség iránti egyértelmű elkötelezettség lehetővé teszi a vállalat számára, hogy 115 év után is egyedülálló ízeket és minőséget kínáljon a boltok polcain, és keresi az újabb lehetőségeket a fejlődésre, mint például az MSC tanúsítvánnyal rendelkező vadon élő hal konzervek.

Az öt generációval ezelőtt ugyanazon család által létrehozott és gyártott Cocagne az egyik legrégebbi és legelismertebb halkonzerv márka az európai piacon. Az eltelt több mint száz év alatt a Cocagne termékek minősége változatlan maradt. A konzervek elkészítéséhez felhasznált halakat mindig az év egy meghatározott időszakában halásszák és különös odafigyeléssel készítik el, a régi portugál hagyományoknak megfelelően, a gasztronómiai különlegességek szerelmeseinek.
Previous slide
Next slide

Cocagne termékek a Tonhalfutár kínálatában: