Gallette del Marinaio-t fogunk készíteni Maruzzella Tonhallal.
Hozzávalók:
- 4 db Gallette del Marinaio (recept)
- 250 g Maruzzella tonhal olívaolajban
- 8 db Maruzzella szardella filé
- 300 g cseresznye paradicsom
- Tropea hagyma
- Taggiasca olajbogyó
- Friss oregánó
- Bazsalikom
- Extra szűz olívaolaj, só
Hogyan készítsünk:
Mossuk és vágjuk apróra a cseresznye paradicsomot, tegyük egy tálba, és főzzük extra szűz olívaolajjal és sóval. Adjuk hozzá a Maruzzella tonhalat az olívaolajhoz, a leeresztett Maruzzella szardella, a Taggiasca olajbogyó és a Tropea lilahagyma mellett, apróra vágva, keverjük össze mindet, és szórjuk meg az oregánóval.
Most készítsük elő a Gallette del Marinaio-t. Helyezzük őket egy tál vízbe néhány másodpercre, amíg el nem éri a kívánt állagot, fektessük egy tányárra és szórjuk meg extra szűz olívaolajjal. Öntsük az elkészített keveréket a lepényre, és díszítsük bazsalikommal.