INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Cantara

A Cantara márka mindig is büszke volt arra, hogy tiszteleg a hagyományos portugál halkonzervek gyártásában nagy múltra visszatekintő családi név előtt.

Termékeink a tengert, a halászatot, a kézműves termelési módszert, a gondosan, egyenként kiválasztott halakat, a kiváló minőséget képviselik, és hűen tükrözik a termékeinkre fordított gondosságot.

Termékeinket kézzel csomagoljuk, ami a portugál művészet egyik kifejezése.

Halkonzervek - Üveges termékek - Pástétomok

A Cantara halkonzervek azok a konzervek, amelyek a tenger kincseit, a portugál szardíniát, minden halkonzerv királynőjét elhozzák minden ételre és asztalra.

Sokféle halat kínálunk, mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai, de mindegyiküket szigorú kiválasztási kritériumoknak vetjük alá, a minőség mindig is a fő célunk.

A Cantara márka portfóliójában üveges termékek széles választéka megtalálható, amelyeket kifejezetten azért gyártunk, hogy fogyasztóink számára a legjobb termékeket kínálhassuk, olyan különlegességeket amelyek kiváló minőséget és ízeket biztosítanak.

A Cantara pástétomok a tenger legjavát kínálják az egész család számára, kiemelkedő választékban; egy egészséges és gyors választás, tartósítószerek és adalékanyagok használata nélkül!
Previous slide
Next slide

Cantara termékek a Tonhalfutár kínálatában: