INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Történelmünk

A La Gondola konzervgyárat meglepő módon olaszok alapították, akik 1940-ben hozták az első konzervipari vállalatot az észak-portugáliai Matosinhosba. Az 1980-as években egy új egységbe fektetve a La Gondola úgy döntött, hogy különféle konzervipari termékek előállítására törekszik. A vállalat irányelvei továbbra is a kiváló minőségű termékekre vonatkoznak. A XXI. század elején a gourmet helyek térnyerésével a márka termékeit egyre keresettebbé tette a különböző piacokon.

Nemzetközivé válás: a gyártott termékek 80%-át az exportpiacra szánják, több országban vannak jelen, több kontinenst lefedve.

Jövő: Az évi 5 millió darabos gyártási volumennel a La Gondola növekedésre törekszik, miközben hű marad a hagyományos gyártási elvekhez.

Termelésünk kézműves jellegű

Konzervjeinket előfőzött módszerrel, a hagyományos gyártást gondosan követve állítjuk elő, amelynek köszönhetően a halak maximálisan megőrzik minőségüket és ízvilágukat. Nem törekszünk arra, hogy a tömegtermékekkel versenyezzünk. A minőség a legfőbb szempontunk.

Tisztességes kereskedelem

Mi termelők vagyunk, és eladjuk a konzervjeinket. Őszinte kapcsolatot ápolunk beszállítóinkkal és vásárlóinkkal. Termékeinket a felső kategóriás Gourmet piacra szánjuk!

Innovációval társított dizájn

Válogatott termékválasztékot mutatunk be: Szardíniák; Petingák; Makrélák; Tonhalak; Polipok; Tintahalak; Pisztrángok; Rája; Pástétomok; és a BIO TERMÉKEK széles választéka. Számos tervezővel dolgozunk együtt, hogy a termékek kiválósága mellett elősegítsük imázsunkat, valamint hogy exkluzív és innovatív termékeket hozzunk létre.

Múlt, jelen és jövő

Az Arroyabe több mint 100 éve foglalkozik a halkonzervek (Bonito del Norte fehér tonhal, sárgaúszójú tonhal és szardella) hagyományos elkészítésével, kiváló ízvilágot biztosítva.

A gyár Bermeóban található, ahol a Vizcayai-öböl legnagyobb halászflottája található, modern, csúcstechnológiás létesítményekkel rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a halkonzerveket a teljes ízviilággal, frissességgel és minőséggel állítsuk elő, miközben megőrizzük a hagyományos kézművesség lényegét, amely megkülönböztet minket.

Üzletünk jövője a gyártási folyamatok folyamatos innovációjától függ, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk termékeinkben, valamint az elkészítésükhöz használt fajok folyamatos gondozásától, és kifejezetten figyelünk az alkalmazott halászati módszerekre a fajok fennmaradása érdekében.

Elkötelezettség a fenntarthatóság iránt

FENNTARTHATÓ HALÁSZAT

A fehér tonhalat / Albacore tonhalat nyáron a Vizcayai-öbölben szelektív, ökológiai és hagyományos halászati (pole&line) módszerrel fogják ki.

A kantábriai szardellát tavasszal a Vizcayai-öbölben halásszák kerítőhálóval, kézműves felszíni halászati módszerrel. Ez a halászati módszer tiszteletben tartja a környezeti egyensúlyt és a tengeri fenntarthatóságot.

Tanúsítványok

Az Arroyabe az MSC felügyeleti lánc szerint tanúsított. Az MSC-szabványok meghatározzák a fenntarthatónak minősített halászatokra vonatkozó követelményeket, valamint a tanúsított tengeri élelmiszerekkel való kereskedelemre vonatkozó követelményeket.

Termékeink megfelelnek a Friend of the Sea fenntartható halászati kritériumainak. A Friend of the Sea egy nonprofit, nem kormányzati szervezet, amelynek küldetése a tengeri élőhelyek megőrzése. A termékeket és azok eredetét független nemzetközi tanúsító szervezetek a helyszínen ellenőrzik a Friend of the Sea fenntarthatósági kritériumai alapján.

Tanúsítványok

Minden termékünk Dolphin Safe (Delfinbarát) tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy a cég halászhajói nem zavarják a delfineket természetes élőhelyükön, és egy delfinnek sem esik bántódása a tonhal halászata közben.

2014-ben az Eroski, Baszkföld legnagyobb szupermarketlánca Eroski-díjjal jutalmazott minket a fenntarthatóságért. A díjjal a környezeti hatások minimalizálása érdekében végzett munkánkat és a fenntartható halászat melletti elkötelezettségünket ismerték el.

Az információk és képek forrása: arroyabe.com
Previous slide
Next slide

La Gondola termékek a Tonhalfutár kínálatában: