INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Conservas de Cambados

A Conservas de Cambados-t 1985-ben alapították Spanyolország északnyugati részén, Galíciában.

A Conservas de Cambados irányítja a teljes termelési és értékesítési folyamatot, a kagylók és halak beszállításától kezdve, a csomagoláson és a címkézésen keresztül, egészen a szállításig a nemzeti és nemzetközi vásárlók számára.

Történet

1985 A Conservas de Cambados első gyára Portonovóban nyílt meg, és egy évvel később kezdte meg tevékenységét.

1989 Eredeti, hagyományosan halászatra használt hálóval ellátott konzerv kiszerelésünk bevezetése, amely az első a piacon, amely ezt a fajta kiszerelést használja.

1990 Új piacok megnyitása a Közép-Amerikába irányuló export megkezdésével.

2000 A növekvő piaci keresletre reagálva a vállalat Ribadumia városába költözteti (2500 m2 -re bővülő) létesítményeit, amelyeket minőségellenőrző rendszerekkel lát el.

A speciális konzervek gyártására való szakosodásunk megszilárdult, anélkül, hogy a hagyományos termékek előállítását elhagynánk.

Történet

2008 A nemzetközi piacok bővítése az USA-ba, Franciaországba, Olaszországba irányuló export megkezdésével. A vállalat nemzetközivé válik, és folytatja terjeszkedési és növekedési szakaszát a nagy kulináris hagyományokkal rendelkező piacokon.

2010 A vállalat létrejöttének 25. évfordulója. Termékportfóliónk kibővül a tonhal konzervekkel.

2011 Egy exkluzív, süllő- és kacsamájkonzervből készült finomság létrehozása.

2012 Termékportfóliónk kibővül az olívaolajos lazac konzervekkel.

2016 A Conservas de Cambados a La Vuelta Ciclista a España 2016 hivatalos munkatársa lesz.

Alapanyagok

Galíciában található a “Ría de Arousa”, amely nem csak a terület méretéről híres, hanem az itt található tengeri élővilág gazdagságról is, amely kedvez a különféle kagylófajták és puhatestűek számára.

Innen származnak a Conservas de Cambados legjobb alapanyagai, amelyek minden esetben gondosan válogatáson esnek át, hogy kizárólag a legkiválóbb kézműves konzerveket tehessük le az asztalára.

Területeink és torkolataink által kínált legjobb alapanyagokból válogatunk, melyeket hagyományos kézműves módon készítünk el, hogy kiváló minőségű konzervet kapjunk.

Az összes alapanyagunk aprólékos nyomon követhetőségének köszönhetően garantálni tudjuk, hogy kizárólag olyan fajokat és példányokat használunk fel, amelyek fenntarthatósága biztosított, és amelyek tiszteletteljes és fenntartható területekről és halászeszközökből származnak.

Elkötelezettség a minőség iránt

Minőségpolitikánk a vásárlói elégedettségre összpontosít. Célunk a legmagasabb minőségű termékek készítése, mely minden vevői igényt kielégít. A minőségellenőrző csapatunk, emberi és technológiai, minden eszközt bevet azért, hogy garantálja konzervjeink maximális minőségét és biztonságát.

Filozófiánk a minőség folyamatos javítása, és keressük az innovatív termékeket, amelyeket exkluzív receptek alapján dolgozunk ki, hogy a legkifinomultabb ínyenceket is kiváló minőségű termékekkel lepjük meg.

A Conservas de Cambados S.L. rendelkezik a kritikus ellenőrzési pontok rendszerével (HACCP), amely képes megfelelni a haltermékekre vonatkozó műszaki, egészségügyi és higiéniai követelményekre vonatkozó hatályos jogszabályoknak. Mindez a folyamatos fejlesztés, a teljes minőség és az innovatív termékek keresésének filozófia része.

Nemzetközi piacok - Minősítések

Termékeink jelen vannak a nemzetközi piacokon, mint például Franciaország, Belgium, Egyesült Királyság, Olaszország, Németország, Bulgária, Románia, USA, Kuba, Mexikó, Puerto Rico. Ez csak néhány azok közül az országok közül, ahol már fogyasztják termékeinket.

Az évek során olyan fontos minősítéseket szereztünk többek között, mint az IFS, DOP, SAE, CRAEGA, és továbbra is azon dolgozunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink és fogyasztóink elvárásainak, akik bizalmukat a termékeinkbe vetették.
Previous slide
Next slide

Conservas de Cambados termékek a Tonhalfutár kínálatában: