INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Történelem

A sziget 587 négyzetkilométernyi tökéletes idill. A közösség a mai napig közel áll a természethez, a halászathoz és a mezőgazdasághoz. Mindez garantálja, hogy a Bornholms A/S termékei mindig a legmagasabb minőségűek legyenek, és a környezetet tiszteletben tartva, a jó ételek iránti szenvedéllyel készülnek.

A termékeket a Dániához tartozó Bornholm-sziget keleti partján lévő, Nexø városában található, 1915-óta létező Bornholms A/S készíti. Kezdetektől fogva fejlesztik technológiájukat, középpontban a kiváló kivitelezés és minőség áll. A mai napig ezt az elvet követjük, és ez az oka annak, hogy a Bornholms A/S ma márkás halkonzervek szállítója, az egész skandináv régió legnagyobb szolgáltatói között szerepel.

1963-ban a Bornholms A/S-t érte az a megtiszteltetés, hogy elnyerte a “Dán Királyi Bíróság beszállítója” címet. Kiváló termékeink kiváló minőségi bélyegzője, amelyre természetesen rendkívül büszkék vagyunk.

Tanúsítványok

mblémája ma már egyet jelent a kiváló minőségű és finom termékekkel, mellyel a Bornholms A/S az egyik legnagyobb hal és halkonzerv beszállítói közé tartozik az egész Skandináv régióban.

2008-ban elvégeztük az MSC minősítést (Marine Stewardship Council), ami azt jelenti, hogy megfelelünk a fenntarthatóság, a halászat és a környezetvédelem kötelező követelményeinek – és még ennél is többnek. 2015 nyarán megszereztük az IFS tanúsítványt (International Food Standard).

2019 májusában az Amanda Seafoods átvette a tevékenységeket, a forgalmazást és az értékesítést a Bornholms A/S-től.
Previous slide
Next slide

Bornholms termékek a Tonhalfutár kínálatában:

No products were found for this query.