INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Jose Gourmet

Megőrizzük a hagyományokat és az emlékeket

A JOSÉ egy olyan név, amelynek eredete elvész az idő emlékezetében. Sok-sok José, sok-sok hasonló vállalkozás szeli át az emberiség történelmét. Sok José csak a közelmúltban vált ismertté. Tisztelettel adózunk mindazon José-knak, akik megmaradtak az emlékezetünkben, valamint azon embereknek, amelyek hatással voltak életünkre.

Alkalmasnak tűnt felidézni egy ilyen jelentőségteljes és tipikus portugál nevet, mely egyúttal nemzetközi is. A José okos választásnak tűnt az évekkel ezelőtt megkezdett projekt számára. A héber eredetű José név jelentése „az, aki tovább bővít”. Ez lett a mi célunk is: anyagi és szellemi érték hozzáadása. A minőségi termelés és a tudatos fogyasztás közötti kapcsolat bővítése, az alapanyagok minőségének, táplálkozási lehetőségeknek, valamint a nagyszerű kistermelők és termékeik megismerésének javítása.

Megőrizzük az értékeket és a kapcsolatokat

Mi azok között vagyunk, akik igazán minőséget gyártanak, és azok között, akik értékelik a prémium termékeket. Az első és az utóbbi közötti kalandunkat hajtjuk végre: értéket adunk hozzá. Új társadalmi és kereskedelmi kapcsolatok, valamint új társadalmi és étkezési szokások megismertetése.

Nem versenyzünk a versenytársakkal. Beszállítóinkkal és ügyfeleinkkel őszinte kapcsolatot ápolunk. Aki elkötelezetten és felelősségteljesen termel, jó összetevőket választ és a tökéletességre törekszik, egyenlő elbírálást érdemel. A tisztességes kereskedelem iránt elkötelezett, igényes és érzékeny ügyfelekhez fordulunk – vagy ők jönnek hozzánk -; olyan emberek, akik nem elégednek meg kevesebbel, mint a legjobb.

Szeretjük a kihívásokat és a fantáziát

Termékeink minősége képviseli cégünk létjogosultságát. De ez a tulajdonság önmagában nem elég. Olyan emberek dolgoznak itt, akik követik a környezetet, a hagyományokat, az értékeket, a körülményeket, a lehetőségeket: mindig a jobbra törekszenek. A grafikus kommunikáció stratégiái is csatlakoznak, elősegítve ennek a kihívásnak a vitalitását, hiszen csak így működik!

Együttműködik velünk Luís Mendonça, a tervező, aki a kezdetektől a cég minden tervezési és művészeti irányításáért felel. Szükségünk volt valakire, aki ötvözi az ügyességet, az igényt, a kreativitást és a tapasztalatot. Így a grafikai projekt számos szempontot összegyűjt, megfogalmazva az igényeket és lehetőségeket, különös tekintettel a tervezésre, a művészetre és az illusztrálásra. Összegyűjtve olyan művészeket, akiknek tudása megegyezik termékeink kiválóságával. Önképünk valójában egy változatos és egységes képcsalád, ahol mindig valami új történik.

Maria Organic – a természetesség képviselője

A Maria Organic termékvonal a Jose Gourmet organikus, bio termékvonalát képviseli. Minden egyes alapanyag szigorúan ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származik, nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot, színezéket, ízfokozót stb.

A termékeik teljesen glutén-, tojás- és lisztmentesek, így az ételallergiások is bátran fogyaszthatják!
Previous slide
Next slide

Jose Gourmet termékek a Tonhalfutár kínálatában: