INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Queen of the Coast

Történelem

A Queen of the Coast tonhalsaláták már kezdetek óta képezik a Ramirez vezető márkáinak egyikét. 1853-óta töretlen a népszerűsége, köszönhetően kiemelkedő minőségének és gazdag ízvilágának.

Gazdag, mediterrán ízvilág és könnyed textúra jellemzi a The Queen of the Coast tonhalsalátákat. Minden konzerv egy adag finom salátát tartalmaz: egészséges, tápláló harapnivaló a nap során. Egy adag önmagában tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi fehérjebevitel 18%-át, valamint Omega 3 zsírsavakat, és alapvető vitaminokat is. Minden salátához csíkoshasú tonhalat használnak, ami bizonyítottan a legalacsonyabb higanytartalmú tonhalfajta a világon. A termékek glutén- és BPA-mentesek. .

Néhány szó a gyártóról: a The Queen of the Coast mára a Ramirez cég portfóliójának a része. A cég Belgiumban és Luxemburgban piacvezető a makréla- és szardíniakonzervek területén, de az Egyesült Királyságban, Franciaországban, sőt Japánban is jelen van.

Tudtad?

A csíkoshasú tonhalat nagyon gyakran használják konzervek elkészítéséhez. Viszonylag kis méretű tonhalnak számítanak, súlyuk mindössze 2-3 kg, hosszuk pedig ritkán haladja meg a 60 cm-t. Rövidebb élettartamú, mint más tonhalak – átlagosan 2-3 évig élnek. Ezen tulajdonságainak köszönhető, hogy a csíkoshasú a legalacsonyabb higanytartalmú a tonhalak között..

Közelmúltban végzett kutatások alapján úgy tűnik, a magasabb zsírtartalmú tonhalak higanytartalma alacsonyabb! Milyen tonhalat érdemes tehát választani, ha a minimális higanytartalomra törekedsz? .

Kis méretű, rövidebb természetes élettartammal rendelkező fajták, pl. skipjack tonhal, tongol tonhal. A csíkoshasú tonhal a legideálisabb – ilyen tonhalat találsz például a The Queen of the Coast tonhalsalátákban is. Minél magasabb természetes zsírtartalmú tonhalat válassz – ezt ellenőrizheted konzervek esetében a tápérték-táblázatokban.
Previous slide
Next slide

Queen of the Coast termékek a Tonhalfutár kínálatában: