INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Története

Az Avianense egy portugál csokoládégyártó vállalat, amelyet 1914-ben alapítottak Viana do Castelóban, jelenleg pedig a Barcelos területén fekvő Durrãesben található.

Az Avianense gyára a legrégebbi a portugál csokoládégyártás területén.

2015 decemberében nyílt meg az Avianense csokoládémúzeum a gyárában. Ez egy kulturális és interaktív hely, amely a márka történetét és a több generáció számára olyan emblematikus csokoládék univerzumát meséli el, mint a karácsonyi jelmezek, a csokoládéernyők vagy az Imperador bonbon.

Múzeum

A több mint 100 éves történelem nem ment könnyen. Hatalmas erőfeszítést és elkötelezettséget igényelt több száz ember részéről, akik egy közös célt követtek. Mindezt egy olyan múzeumban mutatják be, amely ezt a történetet elmeséli, egyfajta tisztelgés mindazok előtt, akik hozzájárultak az Avianense örökségéhez. Múzeumban közelről lehet megismerni azokat a sikereket és küzdelmeket, amelyekkel az Avianense az évtizedek során szembesült, és végül egy kis meglepetés is vár minden látogatót.

Jövőkép

A folyamatos növekedés fenntartása egy hatékony és motivált csapat segítségével, ezáltal az Avianense márka megszilárdítása mind a nemzeti, mind a nemzetközi piacon.

Értékek

Az Avianense értékei tükrözik az ügyfeleinkkel és a társadalommal szembeni hozzáállásunkat.

Szigorúság;

Társadalmi és környezeti felelősségvállalás; Kiválóság; Minőség; Innováció; Közelség; Az emberi erőforrások értéke.

Termékek

Az Avianense ízléses és változatos termékek sorát mutatja be. A csokoládé szardíniák, a csokoládé napernyők vagy a 10R táblás csokoládék a portugál csokoládéhagyomány igazi szimbólumai. Az Avianense termékeivel jobban megismerhetővé válik az ország csokoládéhagyománya.
Previous slide
Next slide

Avianense termékek a Tonhalfutár kínálatában:

No products were found for this query.