Tömeg | 0.20 kg |
---|---|
Méretek | 20 × 50 × 90 mm |
Nettó tömeg (g): | |
Töltő tömeg (g): | |
Összetevők: | Makréla (72%), olívaolaj (22%), uborka, chili (2%), répa, só, szegfűszeg, bors, babérlevél |
Allergének: | |
Átlagos tápérték 100 g termékben: | Energia: 1553 kJ / 375 kcal, Zsír: 33,4 g (amelyből telített zsírsavak: 5,6 g), Szénhidrát: <1,0 g (amelyből cukrok: 0,0 g), Fehérje: 18,8 g, Só: 1,0 g |
Tárolás: | |
Eltarthatóság felbontás után: | |
Márka: | |
Származási ország: | |
EAN: | |
Karton mennyiség: |
Pinhais csípős makrélafilé olívaolajban, 125 g
2,790 Ft
Egységár: 22.320 Ft/Kg
Legalacsonyabb teljes ár az elmúlt 30 napban: 2.790 Ft
Minőségi Pinhais bőr- és szálkamentes makrélafilé csípős olívaolajban.
Készleten
A makréla igen gazdag vitaminokban, többszörösen telítetlen zsírsavakban és ásványi anyagokban is. Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat is tartalmaz, valamint A, B6, B12, C, D, E és K-vitaminokat is. Kalcium-, vas-, magnézium-, kálium- és szeléntartalma is magas. Számos, egészségünkre gyakorolt pozitív hatással bír.
Hozzájárul a sejtek egészségének megőrzéséhez - A makrélában található Q10 koenzim javítja a sejtek egészségét, anyagcseréjét, csökkentheti egyes daganatos megbetegedések kockázatát. A makrélában található B12-vitamin és szelén szintén hasznosnak bizonyult a rákos megbetegedések kezelésében.
Immunerősítés - A makréla fogyasztása erősítheti az immunrendszert is, javítja az ellenállóképességet egyes betegségekkel szemben. Az Omega-3 zsírsavak bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatással bírnak, segítenek az arthritis kezelésében is, csökkentik a szívbetegségek kockázatát.