Ati Manel szardínia citromos olívaolajban, 125 g

2,790 Ft 2,550 Ft


Egységár: 22.320 Ft/Kg
Legalacsonyabb teljes ár az elmúlt 30 napban: 2.790 Ft

Kevés tökéletesebb párosítás létezik a citrusféléknél és a szardíniánál. A citrom gyengéd fényessége átjárja a hal olaját, és finom tisztaságba vonja a hal természetes ízét. Minden konzerv 4-6 szép, ezüstös fényű szardíniát tartalmaz. Önmagukban is ízletesek, de ajánljuk pirítóson, citromhéjjal felvert ricottával és friss mentaágakkal.

A szemnek étvágygerjesztő. A szájnak ízletes. Nyomokat, emlékeket, vágyakat hagyunk magunk után.

Mindent bizonyítunk. Igen, de a szardínia az szardínia. A szardínia, ahogy mindig is az volt, különleges étel a minőség és az élvezet szempontjából. Népszerű, ünnepi, egészséges, étvágygerjesztő, ízletes. És a citrom sem áll messze mögötte: olyan illatba és frissességbe burkolózik, amely ajándék az egészségnek és az ízlelésnek.

Egy történet, a családi asztalnál:
“A szardínia a tengerben a királynő. A felszínen hatalmas a királysága, amíg el nem veszíti a látását. A mélyben a tájak, fajok, formák és színek kincsesbányája. De a királynő magányosnak érezte magát, és megparancsolta, hogy küldjenek hozzá társaságot. Nem, nem, nem a tengerből, hanem más királyságokból, amelyekről egy kulináris bölcs hallott. Más helyekről, amelyeket a nap aranyló fénye fűtött és éltetett. Vittek neki egy narancsot. A narancs nem jó – mondta. Vittek neki egy almát. Az alma nem jó – mondta. És így tovább: vittek ezt is azt is. És még így tovább, amit a királynő mindig visszautasított. És egy citrom? Kérdezték tőle, már türelmetlenül. A Szardínia kinyújtotta a kezét és mosolygott, a képzeletében.”

 

Tudj meg többet az Ati Manel márkáról ide kattintva!

Készleten

Cikkszám: ATI005 Kategóriák: , Címkék: , , , ,