A Briosa – Conservas de Pescado a Conserveira csoporthoz és a Faustino családhoz tartozó márkák egyike. Tulajdonosa a százéves jubileumi Conservas Portugal Norte – CPN Matosinhosban.

1991-ben Figueira da Foz-t bízták meg a projekt elindításával. Dr. Eng. António Faustino, a halászkikötő közelsége és az alapanyagok könnyű befogadása miatt választotta ezt a lokációt.

Megalakulása óta a Briosa – Conservas de Pescado mindig a legmagasabb minőségi követelményeket alkalmazza, miközben elősegíti a modern új technológiák közötti ideális kapcsolatot az alapítók tapasztalatával a hagyományos portugál konzervgyártás terén.


Minőségbiztosítás és számos tanúsítás jelzi a vállalat által képviselt minőséget. Nagy hálózatok releváns beszállítóként tekintenek rá olyan igényes piacokon, mint például az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok vagy Franciaország.

Az elsősorban exportált halkonzervek gyártásában szerzett tapasztalatai arra motiválták a céget, hogy saját márkákat dobjanak piacra az ínyenc szegmensben, amik még a legigényesebb portugál közönség is nagy elismerést kaptak.

A Briosa Gourmet márkától, amely csak a portugál és külföldi szaküzletekben található mi hoztunk Magyarországra is halat! 🙂

Keresd a márka termékeit itt: https://tonhalfutar.hu/briosa/