Cézár saláta füstölt szardíniával
Pedig nem nagy szám: friss római saláta levelek, pirított kenyér kockák, majonézszerű öntet, parmezán forgács, meg a különböző feltétek, mint csirke, rák, lazac, és jelen esetben az egyik legjobb minőségű füstölt szardínia.
Emiatt elhagytam a parmezán forgácsot, viszont adtam hozzá, olajbogyót, szárított paradicsomot, meg azt a lila kunkorodó saláta levelet, aminek nem tudom a nevét, de viszont nagyon mutatós, valamilyen kesernyés endívia, vagy radicchio fajta, ezért csak módjával adagoltam.
A legjobb kovászos kenyeret pirítottam olivában, és egy buggyantott tojást is helyeztem a levelekre, és erre jött az öntet, amit az egyszerűség kedvéért nevezek majonéznek, szóval valami olyasmi, de van benne szardella, ami ez esetben a szardíniával jól elegyedik.
Narancshéjat is szórtam rá, mert olyan kedvem volt. Meg kapri gyümölcsöt. Nem sok baja van.