Fenntarthatóság
A különböző halfajok fenntarthatósága cégünk fenntarthatóságának alapja.
Az erőforrással való fenntartható gazdálkodás:
A szelektív halászati módszerek alkalmazása a fajok megőrzésének egyik mozgatórugója. Az etikus halászat azt is jelenti, hogy népszerűsítjük a kevésbé ismert hal "részeket", mint például a kivételes ízű és tápértékű tőkehalmájat.
A fajok és a halászati területek kiválasztása az állományok állapotának és a környezetre gyakorolt általános hatásnak megfelelően történik. Nem kormányzati szervezetek és elismert nemzetközi szervezetek, például az ICES, az IUCN, a Greenpeace, a WWF, a Seafood Choices Alliance tudására és adataira támaszkodunk. Például nem forgalmazunk olyan halakat, amelyekről az erőforrások tekintetében elismerten fenyegetettek. Fontos tudni, hogy ugyanaz a faj veszélyeztetett lehet az egyik halászati területen, de nagy számban megtalálható egy másikon.