Hozzávalók:
- 160g Maruzzella tonhal olívaolajban
- 450g francia bab
- 200g cseresznye paradicsom
- 80g Taggiasca olajbogyó
- 150g csemegekukorica
- extra szűz olívaolaj, só
Így készül:
Ez a zöldbab saláta Maruzzella tonhallal egy fantasztikus, ízléses recept, amely frissességel tölti meg az asztalt.
Az elkészítése nagyon egyszerű. Először tisztítsuk meg a zöldbabot a hegyek eltávolításával, alaposan mossuk meg és forraljuk 10 percig.Ha készen áll, ürítsük le őket, és hagyjuk kihűlni.
Időközben mossuk le a cseresznye paradicsomot, és vágjuk fel. Vegyünk egy tálba, adjuk hozzá a zöldbabot a cseresznyeparadicsomhoz, adjuk hozzá a csemegekukoricát, a Taggiasca olajbogyót és a Maruzzella tonhalat. Végül ízesítsük sóval és extra szűz olívaolajjal.