Hozzávalók:
- 4 kicsi hosszú padlizsán
- 200 g cseresznye paradicsom
- 100 g Maruzzella Pink Tonhal filé
- 60 g friss zsemlemorzsa
- 1 evőkanál fenyőmag
- 1 Tropea hagyma
- majoránna
Hogyan készítsünk:
Vágjuk félbe a padlizsánt, és forralt sós vízben főzzük 3-4 percig úgy, hogy a vágott rész felfelé nézzen. Fogjunk egy vágódeszkát, összesen 8 darab, 1 cm vastag csónakra van szükség.
Vágja fel a pépét, és néhány percre főzze a serpenyőben olajjal és hagymával. Miután lehűlt, adjuk hozzá a Maruzzella tonhal filéjét, az apróra vágott kenyeret és a cseresznye paradicsomot, a fenyőmagot, és főzzük majoránnával.
Töltsük fel a csónakot, és tegye egy főzőlapra szitával extra szűz olívaolajjal, és süsse 170 ° C-on 30 percig. Díszítsük majoránnával. A padlizsáncsónakok melegen vagy hidegen is fogyaszthatók.