Mozzarella sajtgolyókat készítünk Maruzzella „Bocconcino” -val töltve.
Hozzávalók
- 12 szelet mozzarella sajt
- 250 g „Bocconcino” Maruzzella
- 4 paradicsom
- 3 keményen főtt tojás
- Bazsalikom
- Extra szűz olívaolaj
- Só
Hogyan készítsük:
Először készítsük elő a keményen főtt tojást, hagyjuk lehűlni, és vegyük le a héjat.
Kockázzuk fel a paradicsomot, és tegyük egy tálba, majd adjuk hozzá a lecsepegtetett „Bocconcino” tonhal Maruzzella darabjait, vékonyra szeletelt tojást, sót és friss bazsalikomot.
Miután elkészítettük a keveréket, folytassuk a mozzarellák elkészítésével: vágjuk le őket hosszirányban, próbálva ne teljes mértékben elválasztani a két felet, és csavarjuk ki a belső részét, hogy kicsi zseb jöjjön létre a töltéshez.
Töltsük meg a mozzarellát, és fűszerezzük extra szűz olívaolajjal.
Jó étvágyat! 🙂