INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 FT-TÓL

Keresés

Spenót saláta Maruzzella tonhal filével

Spenót salátát fogunk készíteni Maruzzella tonhal filével.

Hozzávalók:

  • 180 g Maruzzella tonhal filé
  • feta sajt
  • 1 tojás
  •  200 g spenót
  • koktélparadicsom
  • fenyőmag
  • balzsamecet
  • extra szűz olívaolaj

Hogyan készítsük:

A spenót saláta egy nagyon gyors recept, és tökéletes kombinációja az íznek és a test számára fontos tápanyagoknak.

Készítsünk elő egy keményen főtt tojást, hagyjuk lehűlni, és szobahőmérsékleten vegyük le a héjat.

Ezután mossuk meg a spenót leveleit, és alaposan szárítsuk meg. Időközben vágjuk fel a cseresznye paradicsomot, a feta-t, durván aprítsuk fel a fenyőmagot késsel és engedjük bele a Maruzzella tonhal filéjét.

Vegyünk egy tálat, és adjuk hozzá az összes hozzávalót; végül fűszerezzük extra szűz olívaolajjal, balzsamos ecettel és sóval.