Spenót salátát fogunk készíteni Maruzzella tonhal filével.
Hozzávalók:
- 180 g Maruzzella tonhal filé
- feta sajt
- 1 tojás
- 200 g spenót
- koktélparadicsom
- fenyőmag
- balzsamecet
- extra szűz olívaolaj
- só
Hogyan készítsük:
A spenót saláta egy nagyon gyors recept, és tökéletes kombinációja az íznek és a test számára fontos tápanyagoknak.
Készítsünk elő egy keményen főtt tojást, hagyjuk lehűlni, és szobahőmérsékleten vegyük le a héjat.
Ezután mossuk meg a spenót leveleit, és alaposan szárítsuk meg. Időközben vágjuk fel a cseresznye paradicsomot, a feta-t, durván aprítsuk fel a fenyőmagot késsel és engedjük bele a Maruzzella tonhal filéjét.
Vegyünk egy tálat, és adjuk hozzá az összes hozzávalót; végül fűszerezzük extra szűz olívaolajjal, balzsamos ecettel és sóval.